TOUKOKUU 2021

 

TOUKOKUU 2020

Yhteislenkki erikseen sovittuna päivänä. Katso tarkempi ajankohta Facebookista VPKH:n jäsensivuilta

Kokeenomainen treeni arki-iltana Karkun kentällä, tuomarina Juha Kurtti

1.5. Niina Ojansivun jälkipäivä. PERUTTU

Vammalassa. Koulutus tapahtuu pellolla, mutta soveltuu myös metsäjäljelle tähtääville koirakoille. Koulutus soveltuu myös täysin aloitteleville koirakoille rodusta riippumatta, eikä tarvitse pyrkiä kilpailemaan! Tässä hyvä mahdollisuus päästä kokeilemaan jälkiharrastusta koiran kanssa hyvässä opetuksessa.

Koulutuspäivän hinta on VPKH:n jäseniltä 35€/päivä ja muilta 50€/päivä. Koulutusta on tarjolla noin kerran kuussa läpi kesäkauden, seuraavista päivämääristä infoa myöhemmin. Osallistumiset minulle sannalaine@windowslive.com, kerro samalla osaamistasonne.
 

2.5. FH-koe 8 koirakolle, tuomarina Juha Kurtti. PERUTTU

9.5. FH-koe 8 koirakolle, tuomarina Juha Kurtti. PERUTTU

16.5. Seuraamisen tekniikkapäivä, kouluttajana Anne Haaparanta PERUTTU

tekniikka

28.5 Rally-toko yhteistreenit alkavat klo 18 Patrialla.

Tervetuloa tutustumaan ja kokeilemaan rally-tokoa tai jo harrastaneena jatkamaan sitä yhteistreeneihin.
Kesäkuussa ajatus olisi treenata tiistaisin klo 18 Patrialla ja omalla kentällä Äijänkivellä sen valmistuttua. 
Rally-toko on hauskaa aktivointia, jota voivat harrastaa kaikenikäiset ja kaiken kokoiset koirat ja ihmiset! Tärkeintä radalla ja treeneissä on iloinen kontakti, liikkeet suoritetaan hymyssä suin hännät heiluen. www.rally-toko.fi
Treeneissä ei kouluttajaa vaan Katja ja Raija huolehtii telineet ym. paikalle ja yhdessä toinen toistamme auttaen eteenpäin
 

30.5. JÄLKIPÄIVÄ

Niina Ojansivun jälkipäivät la 30.5. ja la 13.6. Vammalassa. Koulutus tapahtuu pellolla, mutta soveltuu myös metsäjäljelle tähtääville koirakoille. Koulutus soveltuu myös täysin aloitteleville koirakoille rodusta riippumatta, eikä tarvitse pyrkiä kilpailemaan! Tässä hyvä mahdollisuus päästä kokeilemaan jälkiharrastusta koiran kanssa hyvässä opetuksessa. Niina on kilpaillut sekä FH- että metsäjäljellä arvokisatasolla voittaen mm. IGP-FH MM-kultaa, IGP-FH SM-hopeaa ja metsäjäljellä SM-pronssia. Hän on kokenut jälkikouluttaja ja on valmentanut useita erirotuisia koirakoita jopa arvokisatasolle asti.

Koulutuspäivän hinta on VPKH:n jäseniltä 35€/päivä ja muilta 50€/päivä. Osallistumiset sannalaine@windowslive.com, kerro samalla osaamistasonne.

Follow us on

Kuva poistettu.