Kaikille jäsenille ohjatut maksuttomat yhteistottikset  tiistaisin klo 18.00 Äijänkiven kentällä.

Noudatetaan edelleen hyviä turvavälejä sekä jätäthän kipeänä treenit väliin!
VUOSI 2024

Tammikuu: ei tapahtumia

Helmikuu:
 
10.2.2024: Rallytokokilpailut Tuomarina Pia Kivimäki, vkt Elli Riihinen. Paikkana Kramie Oy:n halli Häijäässä. Tarkemmat tiedot Virkussa.
 
17.2.2024: Vuosikokous 2024 Vammalan Palveluskoiraharrastajien vuosikokous järjestetään lauantaina 17.2. klo 16:00 Toivonkulman kokoustilassa (Exlibris-talo). Osoite on Onkiniemenkatu 12 38200 Sastamala.
esitys2024
 
Maaliskuu: ei tapahtumia

Huhtikuu:
26.4.-28.4. Vammalan Palveluskoiraharrastajien kevätmaastoleiri! Lajeina pk-haku ja pk-jälki. Kouluttajina haku Sari Hikman, jälki Jenni Inkiläinen. Ilmoittautuminen vpkhorg@gmail.com
kevät2024
 
Toukokuu:
4.5. Kenttätalkoot
16.5. BH-kurssi alkaa
Kuva
BH-kurssi
26.5. Rally-Tokoa perustaidoista kisakentille 26.5.2024 klo 18.00 - 20.00 Teams-luento
 
Kuva
rally
 
Kesäkuu:
15.6. TOKO-koe Äijänkiven kentällä. Tuomarina Nina Majakari. Lisätietoa myöhemmin. Luokat ALO-AVO-VOI
Kuva
TOkokoe
16.6. BH-koe Äijänkiven kentällä. Tuomarina Mia Sandelin
Kuva
BH-koe
Heinäkuu:
 
Elokuu:
10.8. Ohjattu hakutreenipäivä
Kuva
haku
11.8. Ohjattu esineruutupäivä
 
Kuva
esineet
Syyskuu:
 
Lokakuu:
 
Marraskuu:
 
Joulukuu:
 
VUOSI 2023
Tammikuu:
 
Helmikuu:
25.2 Vuosikokous Vammalan Palveluskoiraharrastajien vuosikokous pidetään lauantaina 25.2.2023 klo 16:30 Vammalassa Toivonkulman kokoustilassa, osoitteessa Onkiniemenkatu 12 (Exlibris-talo).
 
Maaliskuu:
2.3. PAHA-luento Teams-yhteydellä. Luennoitsijana ylituomari Jaana Tuukkanen. Mitä kokeessa saa tehdä? Miten kokeessa tulee toimia? Pitkäaikaisen harrastajan ja ylituomarin näkemyksiä. Ilmoittautumiset vpkhorg@gmail.com, hinta 10 €. 
hakuluento
 
Huhtikuu:
maastoleiri
Toukokuu:
28.5. Rallytokokilpailut, tuomarina Pia Kivimäki. Lisätietoa Virkussa.
 
Kesäkuu:
17.6. Rallytokokilpailut, tuomarina Tarja Hiissa. Lisätietoa Virkussa.
 
Heinäkuu:
EK-luento 13.7
EK
 
Elokuu:
5.8. TOKOkoe tuomarina Harri Laisi. Lisätietoa Virkussa.
12.8.13.8. Luonnetesti Horniolla. Tuomareina Irene Puputti ja Marco Vuorisalo. Lisätietoa Virkussa.
19.8. Rallytokokoulutus ja kisanomainen ratatreeni
rally
 
Syyskuu:
 
14.9. Rallytoko kisanomainen ratatreeni
22.9.-24.9. Syysmaastoleiri
syysmaastoleiri
Lokakuu:
13.10.-15.10 Tottisleiri PERUTTU VÄHÄISEN OSALLISTUJAMÄÄRÄN VUOKSI
TOTTIS
 
Marraskuu:
 
Joulukuu:
2.12. Suomen Cane Corso Yhdistys ry järjestää leikityspäivän!
SCCY2
 
VUOSI 2022
 
Tammikuu:
 

30.1.2022: Nosework -kurssi:

Tutustuminen lajiin NoseWork!
Koulutus tapahtuu Kramie-hallilla häijäässä 30.1 klo 12.00 alkaen!
Kouluttajana toimii Sari Ruotsalainen ja jokaiselle koirakolle varataan yhteensä noin 30 min treeniaikaa pienissä osissa!!
Koulutuksen hinta 35€/koirakko ja 15€/ilman koiraa.
Koirakkopaikkoja vain rajallinen määrä.
Ilmoittautumiset 16.1 mennessä osoitteeseen vpkhorg@gmail.com
Alla Sarin esittely itsestään:
"Olen harrastanut koirieni kanssa aktiivisesti noin 15 vuotta, lajeina mm. toko, rally-toko, agility, nose work sekä erilaiset etsintätehtävät. Tokoa ja rally-tokoa olen kouluttanut kymmenisen vuotta, nose workia viitisen vuotta ja minulla on homekoiratarkastuksia tekevä yritys. Tällä hetkellä minulla on 4 koiraa. 3 belgianpaimenkoiraa, jotka harrastavat tokoa, rally-tokoa ja agilityä sekä ovat homekoiria, sekä leonberginkoira, joka harrastaa nose workia. Hajutyöskentelystä minulla on kertynyt kokemusta homekoiraohjaajakoulutuksen ja Nose Work Finland ry:n koulutusohjaajakoulutuksen myötä."
 
Helmikuu:
 
20.2.2022: Vuosikokous
 
Maaliskuu:
 
Huhtikuu:
 
Toukokuu:
7.5. Niina Ojansivun jälkipäivä. Hinta jäsenille 35€/koirakko.
14.5 Rally-Tokokoe tuomarina Jaana Karppinen, vastaava koetoimitsija Elli Riihinen.
17.5 Jäljen iltatreenit, max 4 koirakkoa, yksi jälki. Hinta jäsenille 20€/koirakko. Kouluttajana Niina Ojansivu
26.5. Niina Ojansivun jälkipäivä. Hinta jäsenille 35€/koirakko.
Kesäkuu
11-12.6 Luonnetesti tuomareina Marco Vuorisalo ja Irene Puputti. Jäsenet etusijalla.
21.6. BH-koe Sylvään koulun kentällä. Tuomariina Mia Sandelin
Heinäkuu
5.7. Rally-tokokoe  ALO-AVO, tuomarina Päivi Nummi.
30.7. TOKO-koe, Sylvään koulun kentällä. Tuomarina Ilkka Stén
Elokuu:
20.8. TOKO-koe  Sastamala. Tuomarina Ilkka Stén
Syyskuu:
 
Lokakuu:
rally
pentukurssi
Marraskuu:
 
Joulukuu:
 
 
VUOSI 2021

Tammikuu

Helmikuu

6.2.2021. Leikityspäivä. Päivä on avoin kaikille FCI-rekisterissä oleville koirille. Tervetuloa rohkeasti mukaan koirakon iästä, koulutustasosta, tai tavoitteista riippumatta. Maalimiehenä päivässä toimii monenlaisista roduista kokemusta hankkinut Matias Auranmaa. Leikityksen jälkeen maalimies antaa lyhyen suullisen arvion koirasta ja ohjaajat saavat lisäksi vinkkejä oman koiran motivointiin, sekä palkkaukseen.

Koulutus järjestetään Kramien koulutushallissa Häijäässä.

Hinta: VPKH:n jäsen: 30€/päivä, Ei jäsen: 50 €/päivä

Päivä kerää samalla varoja yhdistyksen kenttäprojektiin.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: reija.puranen@gmail.com

19.2.2021 Vuosikokous
Vammalan Palveluskoiraharrastajien vuosikokous pidetään perjantaina 19.2.2021 klo 18.00 Kokouspaikkana kokoustila Toivonkulma, Sastamala. Kokouksessa kahvitarjoilu. 
 
Kokouksessa palkitaan vuoden 2020 menestyneet koirakot, BH-tulokset  ja ensimmäisen koulutustunnuksen saavuttaneet koirakot sekä kannustuspalkinnon saavat.
 
Kokouksessa käsitellään myös tulevan kauden tapahtumia, koulutuksia ja kokeita, joten kannattaa tulla paikanpäälle kuuntelemaan ja osallistumaan aktiivisesti toiminnan suunnitteluun. 
 
Vuosikokouksessa päätetään myös vuoden 2021 jäsenmaksusta.
 
Mikäli rajoitustoimien ollessa voimassa, infoamme mahdollisista erityisjärjestelyistä erikseen.

Maaliskuu

Huhtikuu

27.4: Yhteistottikset alkavat. Yhteistreenit joka tiistai klo 18.00. Kyseessä itseohjautuvat treenit, eli jokainen suunnittelee itse treeninsä ja apua saa tarvittaessa pyytämällä keneltä tahansa läsnäolijalta.

Toukokuu

12.5, 19.5, 22.5, 26.5 ja 28.5. IFH-kokeet: 6 koirakon kokeina, tuomarina Juha Kurtti. Lisätiedot Virkusta www.virkku.net.

1.5 ja 30.5: Niina Ojansivun jälkikoulutukset Vammalassa. Lisää koulutuspäiviä tulossa kesälle myöhemmin. Koulutukset soveltuvat kaikentasoisille koirakoille ja sekä metsään että pellolle tähtääville. Hinta jäsenille 35€ ja ei-jäsenille 50€. Ilmoittautumiset Sannalle jalki.vpkh@gmail.com, kerro ilmoittautumisen yhteydessä osaamistasosi.

Kesäkuu

12.6.: Marja Järvenpää kouluttaa Vammalan Palveluskoiraharrastajille palveluskoirien tottelevaisuutta klo 10.30. Lisää koulutuspäiviä sovitaan, mikäli kiinnostusta löytyy. Koulutukseen otetaan korkeintaan 7 koirakkoa/päivä ja osallistua voi vain yhteen tai molempiin päiviin. Koulutus tapahtuu Äijänkiven kentällä. Koulutuspäivän hinta on 25€/koirakko yhdistyksen jäseniltä ja 35€/muilta. Marja on harrastanut vuodesta 1996 alkaen päälajinaan suojelu, takanaan useita arvokisatason edustuksia. Lisäksi hän on perehtynyt vaativien ongelmakoirien koulutukseen ja arjen hallintaan. Ilmoittautumiset Sannalle pj.vpkh@gmail.com. Kerro samalla lyhyesti koirastasi ja mihin haluaisit saada harjoitusta.

19.-20.: .Luonnetestit, tuomareina Katri Leikola & Pirjo Kelloperä, sekä 21.-22.8. tuomareina Irene Puputti & Marco Vuorisalo.

Heinäkuu

3.7.: Marja Järvenpää kouluttaa Vammalan Palveluskoiraharrastajille palveluskoirien tottelevaisuutta klo 11.00. Lisää koulutuspäiviä sovitaan, mikäli kiinnostusta löytyy. Koulutukseen otetaan korkeintaan 7 koirakkoa/päivä ja osallistua voi vain yhteen tai molempiin päiviin. Koulutus tapahtuu Äijänkiven kentällä. Koulutuspäivän hinta on 25€/koirakko yhdistyksen jäseniltä ja 35€/muilta. Marja on harrastanut vuodesta 1996 alkaen päälajinaan suojelu, takanaan useita arvokisatason edustuksia. Lisäksi hän on perehtynyt vaativien ongelmakoirien koulutukseen ja arjen hallintaan. Ilmoittautumiset Sannalle pj.vpkh@gmail.com

6.7.: Kentän kunnossapitotalkoot pidetään yhteistottispäivän yhteydessä tiistaina 6.7. klo 17.00 alkaen. Paikalle sopii saapua oman aikataulun mukaisesti ja koiria treenataan talkoilun lomassa. Yhdistys tarjoaa reippaille talkoolaisille grillimakkaraa ja limsaa/mehua palkkioksi, eli ehdottomasti kannattaa tulla paikalle! Toivomme ilmoittautumisia etukäteen pj.vpkh@gmail.com, jotta osaamme varautua riittävällä tarjoilulla.

17.7.: Marja Järvenpään tottelevaisuuskoulutus klo 11.00. Koulutukseen otetaan korkeintaan 7 koirakkoa/päivä ja osallistua voi vain yhteen tai molempiin päiviin. Koulutus tapahtuu Äijänkiven kentällä. Koulutuspäivän hinta on 25€/koirakko yhdistyksen jäseniltä ja 35€/muilta. Marja on harrastanut vuodesta 1996 alkaen päälajinaan suojelu, takanaan useita arvokisatason edustuksia. Lisäksi hän on perehtynyt vaativien ongelmakoirien koulutukseen ja arjen hallintaan. Ilmoittautumiset Sannalle pj.vpkh@gmail.com

25.7.: Niina Ojansivun jälkikoulutuspäivä pidetään sunnuntaina 25.7. Vammalassa.  Hinta jäsenille 35€ ja ei-jäsenille 50€. Ilmoittautumiset Sannalle jalki.vpkh@gmail.com, kerro ilmoittautumisen yhteydessä osaamistasosi.

31.7.: Yhdistyksen kesäjuhla järjestetään lauantaina 31.7.2021! Juhlimme Äijänkiven kentällä viime vuonna saavutettua yhdistyksen 60-vuotista taivalta koko päivän ajan.

Päivällä epävirallinen rally-tokokilpailu, luokat ALO, AVO ja VOI/MES (yhdistetty), tuomarina Elli Riihinen. Ilmoittautumiset paikan päällä, osallistuminen 7€/koirakko.
Lapsille löytyy myös toimintaa mm. kepparikisan merkeissä. Jäsenistöltä ottaisimme mielellämme myös pari kilttiä rapsutuskoiraa paikalle, pistä viestiä jos sellainen löytyy!
Iltajuhlaosuus alkaa klo 18.00. Tarjolla ruokaa ja juomaa sekä hauskaa seuraa, iltaohjelmassa mm. karaokea sekä olympiakisat. Innokkaimmille jatkot kylällä! "Juomalippumaksu" 5€ (sis. 2 juomaa). Ilmoittautumiset toko.vpkh@gmail.com, kerro samalla mahdolliset ruoka-ainerajoitteet. Ilmoittautumiset 24.7. mennessä!
 

Elokuu

1.8.:  Marja Järvenpään tottelevaisuuskoulutus SIIRRETTY LA 7.8!

7.8.: Marja Järvenpään tottelevaisuuskoulutus klo 11.00.Koulutukseen otetaan korkeintaan 7 koirakkoa/päivä ja osallistua voi vain yhteen tai molempiin päiviin. Koulutus tapahtuu Äijänkiven kentällä. Koulutuspäivän hinta on 25€/koirakko yhdistyksen jäseniltä ja 35€/muilta. Marja on harrastanut vuodesta 1996 alkaen päälajinaan suojelu, takanaan useita arvokisatason edustuksia. Lisäksi hän on perehtynyt vaativien ongelmakoirien koulutukseen ja arjen hallintaan. Ilmoittautumiset Sannalle pj.vpkh@gmail.com

28.8.: Marja Järvenpään tottiskoulutuspäivä klo 11.00. Ilmoittautumiset Sannalle: pj.vpkh@gmail.com

Syyskuu

18.9.: Marja Järvenpään tottiskoulutuspäivä klo 11.00. Ilmoittautumiset Sannalle: pj.vpkh@gmail.com

Lokakuu

2.10.: Marja Järvenpään tottiskoulutuspäivä klo 11.00. Ilmoittautumiset Sannalle: pj.vpkh@gmail.com

Marraskuu

Joulukuu

Follow us on

Kuva poistettu.