Kaikille jäsenille ohjatut maksuttomat yhteistottikset  tiistaisin klo 18.00.
Noudatetaan edelleen hyviä turvavälejä sekä jätäthän kipeänä treenit väliin!
 

Tammikuu

Helmikuu

6.2.2021. Leikityspäivä. Päivä on avoin kaikille FCI-rekisterissä oleville koirille. Tervetuloa rohkeasti mukaan koirakon iästä, koulutustasosta, tai tavoitteista riippumatta. Maalimiehenä päivässä toimii monenlaisista roduista kokemusta hankkinut Matias Auranmaa. Leikityksen jälkeen maalimies antaa lyhyen suullisen arvion koirasta ja ohjaajat saavat lisäksi vinkkejä oman koiran motivointiin, sekä palkkaukseen.

Koulutus järjestetään Kramien koulutushallissa Häijäässä.

Hinta: VPKH:n jäsen: 30€/päivä, Ei jäsen: 50 €/päivä

Päivä kerää samalla varoja yhdistyksen kenttäprojektiin.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: reija.puranen@gmail.com

19.2.2021 Vuosikokous
Vammalan Palveluskoiraharrastajien vuosikokous pidetään perjantaina 19.2.2021 klo 18.00 Kokouspaikkana kokoustila Toivonkulma, Sastamala. Kokouksessa kahvitarjoilu. 
 
Kokouksessa palkitaan vuoden 2020 menestyneet koirakot, BH-tulokset  ja ensimmäisen koulutustunnuksen saavuttaneet koirakot sekä kannustuspalkinnon saavat.
 
Kokouksessa käsitellään myös tulevan kauden tapahtumia, koulutuksia ja kokeita, joten kannattaa tulla paikanpäälle kuuntelemaan ja osallistumaan aktiivisesti toiminnan suunnitteluun. 
 
Vuosikokouksessa päätetään myös vuoden 2021 jäsenmaksusta.
 
Mikäli rajoitustoimien ollessa voimassa, infoamme mahdollisista erityisjärjestelyistä erikseen.

Maaliskuu

Huhtikuu

27.4: Yhteistottikset alkavat. Yhteistreenit joka tiistai klo 18.00. Kyseessä itseohjautuvat treenit, eli jokainen suunnittelee itse treeninsä ja apua saa tarvittaessa pyytämällä keneltä tahansa läsnäolijalta.

Toukokuu

12.5, 19.5, 22.5, 26.5 ja 28.5. IFH-kokeet: 6 koirakon kokeina, tuomarina Juha Kurtti. Lisätiedot Virkusta www.virkku.net.

1.5 ja 30.5: Niina Ojansivun jälkikoulutukset Vammalassa. Lisää koulutuspäiviä tulossa kesälle myöhemmin. Koulutukset soveltuvat kaikentasoisille koirakoille ja sekä metsään että pellolle tähtääville. Hinta jäsenille 35€ ja ei-jäsenille 50€. Ilmoittautumiset Sannalle jalki.vpkh@gmail.com, kerro ilmoittautumisen yhteydessä osaamistasosi.

Kesäkuu

12.6.: Marja Järvenpää kouluttaa Vammalan Palveluskoiraharrastajille palveluskoirien tottelevaisuutta klo 10.30. Lisää koulutuspäiviä sovitaan, mikäli kiinnostusta löytyy. Koulutukseen otetaan korkeintaan 7 koirakkoa/päivä ja osallistua voi vain yhteen tai molempiin päiviin. Koulutus tapahtuu Äijänkiven kentällä. Koulutuspäivän hinta on 25€/koirakko yhdistyksen jäseniltä ja 35€/muilta. Marja on harrastanut vuodesta 1996 alkaen päälajinaan suojelu, takanaan useita arvokisatason edustuksia. Lisäksi hän on perehtynyt vaativien ongelmakoirien koulutukseen ja arjen hallintaan. Ilmoittautumiset Sannalle pj.vpkh@gmail.com. Kerro samalla lyhyesti koirastasi ja mihin haluaisit saada harjoitusta.

19.-20.: .Luonnetestit, tuomareina Katri Leikola & Pirjo Kelloperä, sekä 21.-22.8. tuomareina Irene Puputti & Marco Vuorisalo.

Heinäkuu

3.7.: Marja Järvenpää kouluttaa Vammalan Palveluskoiraharrastajille palveluskoirien tottelevaisuutta klo 11.00. Lisää koulutuspäiviä sovitaan, mikäli kiinnostusta löytyy. Koulutukseen otetaan korkeintaan 7 koirakkoa/päivä ja osallistua voi vain yhteen tai molempiin päiviin. Koulutus tapahtuu Äijänkiven kentällä. Koulutuspäivän hinta on 25€/koirakko yhdistyksen jäseniltä ja 35€/muilta. Marja on harrastanut vuodesta 1996 alkaen päälajinaan suojelu, takanaan useita arvokisatason edustuksia. Lisäksi hän on perehtynyt vaativien ongelmakoirien koulutukseen ja arjen hallintaan. Ilmoittautumiset Sannalle pj.vpkh@gmail.com

6.7.: Kentän kunnossapitotalkoot pidetään yhteistottispäivän yhteydessä tiistaina 6.7. klo 17.00 alkaen. Paikalle sopii saapua oman aikataulun mukaisesti ja koiria treenataan talkoilun lomassa. Yhdistys tarjoaa reippaille talkoolaisille grillimakkaraa ja limsaa/mehua palkkioksi, eli ehdottomasti kannattaa tulla paikalle! Toivomme ilmoittautumisia etukäteen pj.vpkh@gmail.com, jotta osaamme varautua riittävällä tarjoilulla.

17.7.: Marja Järvenpään tottelevaisuuskoulutus klo 11.00. Koulutukseen otetaan korkeintaan 7 koirakkoa/päivä ja osallistua voi vain yhteen tai molempiin päiviin. Koulutus tapahtuu Äijänkiven kentällä. Koulutuspäivän hinta on 25€/koirakko yhdistyksen jäseniltä ja 35€/muilta. Marja on harrastanut vuodesta 1996 alkaen päälajinaan suojelu, takanaan useita arvokisatason edustuksia. Lisäksi hän on perehtynyt vaativien ongelmakoirien koulutukseen ja arjen hallintaan. Ilmoittautumiset Sannalle pj.vpkh@gmail.com

25.7.: Niina Ojansivun jälkikoulutuspäivä pidetään sunnuntaina 25.7. Vammalassa.  Hinta jäsenille 35€ ja ei-jäsenille 50€. Ilmoittautumiset Sannalle jalki.vpkh@gmail.com, kerro ilmoittautumisen yhteydessä osaamistasosi.

31.7.: Yhdistyksen kesäjuhla järjestetään lauantaina 31.7.2021! Juhlimme Äijänkiven kentällä viime vuonna saavutettua yhdistyksen 60-vuotista taivalta koko päivän ajan.

Päivällä epävirallinen rally-tokokilpailu, luokat ALO, AVO ja VOI/MES (yhdistetty), tuomarina Elli Riihinen. Ilmoittautumiset paikan päällä, osallistuminen 7€/koirakko.
Lapsille löytyy myös toimintaa mm. kepparikisan merkeissä. Jäsenistöltä ottaisimme mielellämme myös pari kilttiä rapsutuskoiraa paikalle, pistä viestiä jos sellainen löytyy!
Iltajuhlaosuus alkaa klo 18.00. Tarjolla ruokaa ja juomaa sekä hauskaa seuraa, iltaohjelmassa mm. karaokea sekä olympiakisat. Innokkaimmille jatkot kylällä! "Juomalippumaksu" 5€ (sis. 2 juomaa). Ilmoittautumiset toko.vpkh@gmail.com, kerro samalla mahdolliset ruoka-ainerajoitteet. Ilmoittautumiset 24.7. mennessä!
 

Elokuu

1.8.:  Marja Järvenpään tottelevaisuuskoulutus SIIRRETTY LA 7.8!

7.8.: Marja Järvenpään tottelevaisuuskoulutus klo 11.00.Koulutukseen otetaan korkeintaan 7 koirakkoa/päivä ja osallistua voi vain yhteen tai molempiin päiviin. Koulutus tapahtuu Äijänkiven kentällä. Koulutuspäivän hinta on 25€/koirakko yhdistyksen jäseniltä ja 35€/muilta. Marja on harrastanut vuodesta 1996 alkaen päälajinaan suojelu, takanaan useita arvokisatason edustuksia. Lisäksi hän on perehtynyt vaativien ongelmakoirien koulutukseen ja arjen hallintaan. Ilmoittautumiset Sannalle pj.vpkh@gmail.com

28.8.: Marja Järvenpään tottiskoulutuspäivä klo 11.00. Ilmoittautumiset Sannalle: pj.vpkh@gmail.com

Syyskuu

18.9.: Marja Järvenpään tottiskoulutuspäivä klo 11.00. Ilmoittautumiset Sannalle: pj.vpkh@gmail.com

Lokakuu

2.10.: Marja Järvenpään tottiskoulutuspäivä klo 11.00. Ilmoittautumiset Sannalle: pj.vpkh@gmail.com

Marraskuu

Joulukuu

Follow us on

Kuva poistettu.