Koulutukset jäsenille

Yhdistyksen koulutukset on tarkoitettu ensisijaisesti jäsenille. Jäsenille koulutukset ovat aina edullisempia ja kurssimaksut vaihtelevat kurssista riippuen.

Järjestämme myös eri lajien koulutuspäiviä, jonne kutsutaan ulkopuolinen kouluttaja. Näistä päivistä ilmoitetaan erikseen ajankohtaista-sivulla.  

 

heinijaruuti

Tottelevaisuustreenit

Yhdistyksen viikottaiset tottelevaisuustreenit ovat kesäaikaan Äijänkiven koulutuskentällä Kantatie 12 levähdysalueen kupeessa, Sastamalan Vammalassa. Tottelevaisuustreenit ovat tiistaisin klo 18.00. Talvikaudeksi siirrymme treenaamaan Patrian parkkipaikalle. Yhteistreenit tottelevaisuuden osalta ovat itseohjautuvia, eli varsinaista kouluttajaa treeneissä ei ole, vaan jokainen treenaa omatoimisesti. Aloittelevat koiranohjaajat voivat kysyä neuvoa paikalla olevilta harrastajilta ja kaikki auttavat kaikkia.

Yhteystiedot: Reija Puranen, reija.puranen@gmail.com

Huom! Äijänkiven koulutuskenttä on remontissa vuoden 2019.

Yksi väliaikaisista kentistämme sijaitsee Kangastien varressa (Vinkin alueen lähellä), Punkalaitumentieltä käännyttäessä oikella (kaupungin alue, melko lähellä risteystä). Alue on myös puiden säilytyspaikka. Alue osittain hieman epätasainen, huomioikaa tämä treenien suunnittelussa. Alueella kesällä myös käärmevaara, joten olkaa varovaisia. Viedään sinne yhdistyksen kyltti, jotta osaatte suunnata oikealle kentälle. 
 
Toinen treenipaikka meillä on myös Sylvään koulun hiekkakenttä. Tämä tasaisempi ja alueena isompi. Tähän meillä lupa,joten jos kesän aikana tulee jotain kysymistä tai keskustelua muilta käyttäjiltä, voi nämä ohjata minulle. Kentällä on kesän aikana (luvan antajan mukaan) satunnaista muuta käyttöä,mutta treenata saadaan sielläkin.
 
Patrian parkkipaikka on edelleen käytössämme niinkuin talvellakin.
 
Isommat tapahtumat ja kokeet järjestämme Karkun  komealla nurmikentällä.
 
Kursseissa kouluttajat saavat itse päättää paikan koulutuksiin.
 
Kurssien päivämäärät ja treenipaikat laitetaan yhdistyksenne kotisivuille, näin näette ainakin näiden koulutusten käyttöpaikat omia treenejä suunniteltaessa. Mitään muuta varauskalenteria ei tänä vuonna kentistä ole käytössä. 
 
Muistetaanhan aina pitää treenialueet siistinä meidän jäljiltä!
TOTTIS1

TOKO

Alisa Kranni

toko.vpkh@gmail.com 

Kesäkaudella Äijänkiven kentällä ja talvikaudella treenataan Patrian parkkipaikalla.

Ryhmä itseohjautuva, kaikki auttaa kaikkia-periaatteella. 

Lisätietoa TOKO:sta täältä.

RallyTOKO

Alisa Kranni

toko.vpkh@gmail.com 

Lisätietoa RallyTOKOsta täältä.

Maastolajitreenit

Yhdistyksessä harrastetaan tällä hetkellä pk-lajeista hakua, metsä- ja erikoisjälkeä, IPO:a, sekä Mondioringiä. Näiden lajien, sekä tietysti esineruudun ,harjoitusajankohdista sovitaan aina erikseen.

Henkilöhakua, IGP:a ja Mondioringiä treenataan omissa treeniryhmissä, mutta jälkiharrastajilla ei ole omaa ryhmää lajin luonteen vuoksi. Mikäli olet kiinnostunut jäljestämisestä, voit osallistua yhdistyksen jälkikurssille.

 Henkilöhaku

Niina Oksanen
haku.vpkh@gmail.com

Lisätietoa henkilöhausta täältä.

Metsä- ja erikoisjälki

Sanna Laine

sannalaine@windowslive.com

 Lisätietoa metsä- ja erikoisjäljestä täältä.

Suojelu (IGP)

Yhdistyksellä ei ole suojelutoimintaa tällä hetkellä.

Reija Puranen

reija.puranen@gmail.com

Lisätietoa IPO:sta täältä.

Mondioring

Yhdistyksellä ei ole Mondioringtoimintaa tällä hetkellä.

Reija Puranen, reija.puranen@gmail.com

Lisätietoa Mondioringistä täältä.

 

kuva

Yhdistyksen kurssitarjonta

VPKH järjestää erilaisia kursseja vaihtelevasti kysynnän mukaan.

Kaudella 2019 pyörivät kurssit  ja seminaarit löydät Ajankohtaista -, Kokeet -osioista, sekä lajikohtaisten linkkien takaa.

Follow us on

Kuva poistettu.