Koulutukset jäsenille

Yhdistyksen koulutukset on tarkoitettu ensisijaisesti jäsenille. Jäsenille koulutukset ovat aina edullisempia ja kurssimaksut vaihtelevat kurssista riippuen.

Järjestämme myös eri lajien koulutuspäiviä, jonne kutsutaan ulkopuolinen kouluttaja. Näistä päivistä ilmoitetaan erikseen ajankohtaista-sivulla.  

 

heinijaruuti

Tottelevaisuustreenit

Yhdistyksen viikottaiset tottelevaisuustreenit ovat kesäaikaan Äijänkiven koulutuskentällä Kantatie 12 levähdysalueen kupeessa, Sastamalan Vammalassa. Tottelevaisuustreenit ovat tiistaisin klo 18.00. Talvikaudeksi siirrymme treenaamaan Patrian parkkipaikalle. Yhteistreenit tottelevaisuuden osalta ovat itseohjautuvia, eli varsinaista kouluttajaa treeneissä ei ole, vaan jokainen treenaa omatoimisesti. Aloittelevat koiranohjaajat voivat kysyä neuvoa paikalla olevilta harrastajilta ja kaikki auttavat kaikkia.

Yhteystiedot: Reija Puranen, reija.puranen@gmail.com

Huom! Äijänkiven koulutuskenttä on remontissa vuoden 2019. Väliaikainen kenttämme sijaitsee Kangastien varressa (Vinkin alueen lähellä), Punkalaitumentieltä käännyttäessä oikealla (kaupungin alue, melko lähellä risteystä). Kentän käyttöönotosta laitamme myös tarkemmat ohjeet lumien sulettua.

TOTTIS1

TOKO

Alisa Kranni

toko.vpkh@gmail.com 

Kesäkaudella Äijänkiven kentällä ja talvikaudella treenataan Patrian parkkipaikalla.

Ryhmä itseohjautuva, kaikki auttaa kaikkia-periaatteella. 

Lisätietoa TOKO:sta täältä.

RallyTOKO

Alisa Kranni

toko.vpkh@gmail.com 

Lisätietoa RallyTOKOsta täältä.

Maastolajitreenit

Yhdistyksessä harrastetaan tällä hetkellä pk-lajeista hakua, metsä- ja erikoisjälkeä, IPO:a, sekä Mondioringiä. Näiden lajien, sekä tietysti esineruudun ,harjoitusajankohdista sovitaan aina erikseen.

Henkilöhakua, IGP:a ja Mondioringiä treenataan omissa treeniryhmissä, mutta jälkiharrastajilla ei ole omaa ryhmää lajin luonteen vuoksi. Mikäli olet kiinnostunut jäljestämisestä, voit osallistua yhdistyksen jälkikurssille.

 Henkilöhaku

Niina Oksanen
haku.vpkh@gmail.com

Lisätietoa henkilöhausta täältä.

Metsä- ja erikoisjälki

Sanna Laine

sannalaine@windowslive.com

 Lisätietoa metsä- ja erikoisjäljestä täältä.

Suojelu (IGP)

Yhdistyksellä ei ole suojelutoimintaa tällä hetkellä.

Reija Puranen

reija.puranen@gmail.com

Lisätietoa IPO:sta täältä.

Mondioring

Yhdistyksellä ei ole Mondioringtoimintaa tällä hetkellä.

Reija Puranen, reija.puranen@gmail.com

Lisätietoa Mondioringistä täältä.

 

kuva

Yhdistyksen kurssitarjonta

VPKH järjestää erilaisia kursseja vaihtelevasti kysynnän mukaan.

Kaudella 2019 pyörivät kurssit  ja seminaarit löydät Ajankohtaista -, Kokeet -osioista, sekä lajikohtaisten linkkien takaa.

Follow us on

Kuva poistettu.