LEIKITYSTÄ TARJOLLA!
 
Tiistaina 15.9.2020 klo 17.30
Ilta avoin kaikille FCI-rekisterissä oleville koirille. Tervetuloa rohkeasti mukaan koirakon iästä, koulutustasosta tai tavoitteista riippumatta.
 
Maalimiehenä illassa toimii monenlaisesta rodusta kokemusta hankkinut Matias Auramaa
Leikityksen jälkeen maalimies antaa lyhyen suullisen arvion koirasta ja ohjaajat saavat lisäksi vinkkejä oman koiran motivointiin ja palkkaukseen.
Koulutus järjestetään Kramien lämpimässä sisähallissa Häijäässä. 
Hinta : 35€/koira
 
Iltaan mahtuu max kuusi koiraa. Alkuun yksi koira /ohjaaja, mikäli paikat ei täyty voi ottaa useamman koiran /ohjaaja! 
Lisätiedot ja ilmoittautumiset reija.puranen@gmail.com
 
YHTEISLENKKI!
 
Kaikille avoin yhteislenkki perjantaina 28.8. Lähtö klo 18.00 Roismalan hautausmaan parkkipaikalta Tyrväänkyläntien puolelta. Tervetuloa!
 
KOULUTUSTA TARJOLLA!
 
PK- tottista/alkeita pennuille ja nuorille koirille
Aloitus torstaina 3.9.2020 klo 17.00. Treenit jatkossa kerran viikossa, päivä vaihteleva (infotaan hyvissä ajoin).
Kouluttajana Henna Uitto
Kurssin kesto viisi treenikertaa
Hinta:
50€ jäsen
60€ ei jäsen
Kurssi toteutuu viidellä koirakolla!
Tervetuloa mukaan treenaamaan!
Lisätiedot ja ilmoittautumiset uittohenna@gmail.com
 
 
JÄLKIPÄIVIÄ TULOSSA

Niina Ojansivun jälkipäivät la 8.8 ja 29.8.

Hinta 35€/koira/päivä yhdistyksen jäseniltä ja 50€ muilta.

Ilmoittautumiset sannalaine@windowslive.com

 
ESINETREENIT
 
Yhteiset esineruututreenit yhdistyksen jäsenille torstaina 16.7. klo 18 alkaen Lamminsuontiellä Vammalassa. Olet perillä kun näet sinisen tai valkoisen Hiacen!
 
KENTTÄINFOA
 
Kenttäprojekti on hyvällä mallilla! Uusi tie ja parkkialue lähes valmiit. Seuraavaksi vuorossa uusi rumpu ja ojan ylitys kentälle.
Kentän kuorinta ja maanajo alkavat ensi viikon lopulla.
Valmistumisaikataulu pitää toistaiseksi paikkaansa, jos kuljetuksiin ei tule viivästyksiä. Korona on aiheuttanut maanrakennuspuolella jonkin verran toimitus- ja ajo-ongelmia. Toivotaan kuitenkin, että ei vaikuta meidän kenttään!
 
KOULUTUSTA TARJOLLA
KOULUTUS
 
 
TOIMINTAA

Kaikille avoimet yhteislenkit jatkuu jälleen!

Ensimmäinen yhteislenkki starttaa perjantaina 5.6.2020 18.00. Lähtö Kaalisaaresta. Lenkkejä kaksi- pidempi lenkki halukkaille sekä pennuille/nuorille koirille lyhyempi lenkki.

Kaikki koirakot ovat tervetulleita iästä ja rodusta riippumatta!

Lenkit ei sisällä koulutusta, mutta halutessamme voimme vaikka tehdä ohitusharjoituksia periaatteella, että neuvotaan toinen toistamme.

Jokainen on vastuussa oman koiransa ohjaamisesta.

Tervetuloa innokkaasti mukaan reippailemaan !

 

Leikityspäivä

Lauantaina 27.6.2020

Päivä avoin kaikille FCI-rekisterissä oleville koirille. Tervetuloa rohkeasti mukaan koirakon iästä, koulutustasosta tai tavoitteista riippumatta.

Maalimiehenä päivässä toimii monenlaisesta rodusta kokemusta hankkinut Matias Auramaa

Leikityksen jälkeen maalimies antaa lyhyen suullisen arvion koirasta ja ohjaajat saavat lisäksi vinkkejä oman koiran motivointiin ja palkkaukseen.

Koulutus järjestetään ulkona. Paikka tarkentuu lähempänä.

Hinta :
VPKH :n jäsen: 15€/päivä
Ei jäsen : 30€ päivä

Lisätiedot ja ilmoittautumiset reija.puranen@gmail.com

 
JÄSENMAKSU
 
Olethan muistanut maksaa jäsenmaksun vuodelle 2020?  Tarkastamme jäsenmaksutilanteen 14.6.2020 ja poistamme tämän jälkeen ne henkilöt rekisteristämme joiden maksusuoritusta ei tällöin näy. Jatkossa mikäli haluaa liittyä takaisin jäseneksi, tulee liittymismaksu maksaa jäsenmaksun maksamisen yhteydessä.
 
TOKO kurssi alkaa!
 
Koulutus soveltuu kaiken rotuisille ja ikäisille koirille. Kurssi sisältää 6 käytännön kertaa.
Kurssi alkaa torstaina 4.6 klo 18.00.
Jatkossa kurssi on joka toinen torstai.
Kouluttaja Alisa Kranni
Hinnat: 60 €/ jäsen ja 70 €/ ei jäsen
Ilmottautumiset toko.vpkh@gmail.com
 
Rally-tokon yhteistreenit alkaa!
To 28.5. klo 18 Patrialla.
Tervetuloa tutustumaan ja kokeilemaan rally-tokoa tai jo harrastaneena jatkamaan sitä yhteistreeneihin.
Kesäkuussa ajatus olisi treenata tiistaisin      klo 18 Patrialla ja omalla kentällä Äijänkivellä sen valmistuttua. 
Rally-toko on hauskaa aktivointia, jota voivat harrastaa kaikenikäiset ja kaiken kokoiset koirat ja ihmiset! Tärkeintä radalla ja treeneissä on iloinen kontakti, liikkeet suoritetaan hymyssä suin hännät heiluen. www.rally-toko.fi
Treeneissä ei kouluttajaa vaan Katja ja Raija huolehtii telineet ym. paikalle ja yhdessä toinen toistamme auttaen eteenpäin.
 

PENTUKURSSI

Koulutus soveltuu kaikenlaisille pennuille aina yhden vuoden ikään saakka. Kurssi soveltuu kaikille rotuun, koulutustasoon tai tavoitteisiin katsomatta. Koulutuksessa käydään läpi jokaiselle pennulle tärkeitä oppeja elämän alkutaipaleelle!

Koulutus alkaa keskiviikkona 3.6.2020. Treenit jatkossa keskiviikkoisin.
Kurssi sisältää teorian ja neljä käytännön harjoituskertaa.

Kouluttajana Sanna Laine

Hinta :

50€/Jäsenet

65€/Muut

Lisätiedot ja ilmoittautumiset sannalaine@windowslive.com

JÄLKIKOULUTUSTA tarjolla!

Niina Ojansivun jälkipäivät la 30.5. ja la 13.6. Vammalassa. Koulutus tapahtuu pellolla, mutta soveltuu myös metsäjäljelle tähtääville koirakoille. Koulutus soveltuu myös täysin aloitteleville koirakoille rodusta riippumatta, eikä tarvitse pyrkiä kilpailemaan! Tässä hyvä mahdollisuus päästä kokeilemaan jälkiharrastusta koiran kanssa hyvässä opetuksessa. Niina on kilpaillut sekä FH- että metsäjäljellä arvokisatasolla voittaen mm. IGP-FH MM-kultaa, IGP-FH SM-hopeaa ja metsäjäljellä SM-pronssia. Hän on kokenut jälkikouluttaja ja on valmentanut useita erirotuisia koirakoita jopa arvokisatasolle asti.

Koulutuspäivän hinta on VPKH:n jäseniltä 35€/päivä ja muilta 50€/päivä. Osallistumiset sannalaine@windowslive.com, kerro samalla osaamistasonne.

TOIMINTAMME KÄYNNISTYY JÄLLEEN!

Kaikille jäsenille ohjatut maksuttomat yhteistottikset alkavat ensi viikosta alkaen tiistaisin klo 18.00. Paikkana tällä hetkellä Patrian parkkipaikka ja heti Äijänkiven valmistuttua treenit siirtyvät omalle kentälle!
 
Illan ohjaajana toimii Niina Ojansivu.
Ohjaaja ei ole illassa kouluttaja, vaan ohjaa treenien toimintaa. Vinkkejä voit ilmanmuuta ohjaajalta sekä muilta treenikavereilta kysyä :)
 
Iltaan voit myös tulla omatoimisesti treenaamaan - autetaan kuitenkin toinen toisiamme tarvittaessa!
Noudatetaan edelleen hyviä turvavälejä sekä jätäthän kipeänä treenit väliin!
 
Muusta toiminnan aloituksesta infoamme myöhemmin!
 

KENTÄN REMONTTI

Äijänkiven koulutuskentän uudistusprojekti on käynnissä. Voimassaoleva valmistuspäivä on alustavasti edelleen lauantaina 13.6.2020, vaikka virallisia avajaisia emme Korona-tilanteen vuoksi pystykään järjestämään.
 
Maassa vallitseva poikkeustilanne vaikuttaa valitettavasti myös maanrakennuspuolelle, joten ylläoleva päivämäärä voi vielä muuttua.  Tällä hetkellä kaikkialla tilanteet muuttuvat viikoittain, tämä koskee myös kentän uudistavaa urakoitsijaamme. Eletään siis tässäkin asiassa päivä kerrallaan, mutta toivotaan kuitenkin kovasti, että kesällä päästäisiin treenailemaan uudistetulle kenttäalueelle.
 
Informoimme asiasta lisää myöhemmin. 

TIEDOTE!

Yhdistys on perunut kaikki ohjatut koulutukset Kennelliiton ja Palveluskoiraliiton ohjeistuksesta ainakin 31.5.2020 saakka.
 
Myöskään yhteislenkkejä emme järjestä kyseisenä aikana
 
Tsemppiä kaikille tasapuolisesti näinä haastavina aikoina!
 
Ystävällisin terveisin,
Vammalan Palveluskoiraharrastajat Ry
 

TIEDOTE!

Kennelliiton hallitus päätti 12.3.2020 toimenpiteistä, joilla pyritään estämään COVID-19 -koronaviruksen leviämistä. Kaikki koiranäyttelyt, kokeet ja kilpailut sekä Kennelliiton järjestämät muut tilaisuudet perutaan 31.5.2020 saakka. Myös kaveri- ja lukukoirien vierailut perutaan.
Kaikki Palveluskoiraliiton hallinnoimien lajien kokeet, kilpailut ja testit perutaan ajalta 13.3.-31.5.2020. Myös kurssit perutaan tältä ajalta sekä Palveluskoiratapahtuma (erikoisnäyttely).
Tartuntojen vähentämiseksi tulisi myös rajoittaa ei-välttämätöntä toimintaa, kuten lähikontakteja harrastetoiminnassa ja muulla vapaa-ajalla.  Erityisen tärkeää tämä on riskiryhmiin kuuluvien iäkkäiden ja perussairaiden henkilöiden suojelemiseksi.
 
Vammalan Palveluskoiraharrastajat Ry siirtävät kaikki tapahtumat, koulutukset ja kokeet 31.5.2020 saakka.
 
Informoimme ajankohdan jälkeen mitkä yllämainituista saadaan pidettyä vielä tänä vuonna.
Yhdistyksen yhteistottikset pyörivät omatoimi periaatteella tiistaisin klo 18.00. Ohjattua toimintaa yhdistyksellä ei koronatilanteen vuoksi siis tällä hetkellä ole.
Jokainen voi treenata oman harkinnan mukaan Patrian parkkipaikalla, Äijänkiven kentän valmistumiseen saakka.
Tiedotamme tilanteen etenemisestä yhdistyksen
kotisivuilla ja faceryhmässä - seuraa näitä siis tiiviisti!
 

KOULUTUSKENTÄN SPONSORI

cRAVE

KOULUTUSTA TARJOLLA

Seuraamisen tekniikkapäivä 16.5.2020

tekniikka

Jälkikoulutusta!

Niina Ojansivun jälkipäivät pe 10.4. ja pe 1.5. Vammalassa. Koulutus tapahtuu pellolla, mutta soveltuu myös metsäjäljelle tähtääville koirakoille. Koulutus soveltuu myös täysin aloitteleville koirakoille rodusta riippumatta, eikä tarvitse pyrkiä kilpailemaan! Tässä hyvä mahdollisuus päästä kokeilemaan jälkiharrastusta koiran kanssa hyvässä opetuksessa. Niina on kilpaillut sekä FH- että metsäjäljellä arvokisatasolla voittaen mm. IGP-FH MM-kultaa, IGP-FH SM-hopeaa ja metsäjäljellä SM-pronssia. Hän on kokenut jälkikouluttaja ja on valmentanut useita erirotuisia koirakoita jopa arvokisatasolle asti.

Koulutuspäivän hinta on VPKH:n jäseniltä 35€/päivä ja muilta 50€/päivä. Koulutusta on tarjolla noin kerran kuussa läpi kesäkauden, seuraavista päivämääristä infoa myöhemmin. Osallistumiset sannalaine@windowslive.com, kerro samalla osaamistasonne.

VUODEN 2019 PALKITUT

Vuosikokouksessa jaettiin kiertopalkinnot ja palkittiin BH-kokeen ja ensimmäisen koulutustunnuksen tehneet koirakot. Onnittelut kaikille!
Palveluskoirakiertopalkinto:
1. spu Willenskraft Emir & Sanna Laine 55p
2. hwu Uskihoff's Demon & Niina Ojansivu 28p
3. rwu Kovan Onnen Power & Minna Vilén 3,5p
4. vpu Lempiän Alfa Canis Minoris & Katja Virtanen 3p
5. rwu Rottlife Echo & Niina Oksanen 2p
Tokokiertopalkinto:
1. russeli Rapunzellin Monkey Business & Alisa Kranni 97p
2. lbn Kulteen Venus & Elisa Simonen 40p
3. vpu Lempiän Alfa Canis Minoris & Katja Virtanen 30p
4. rwn Rockweiler's Gizla & Niina Oksanen 15p
5. spn Auttavan Aforismi & Niina Ojansivu 8p
Rally-tokokiertopalkinto:
1. bpkmn Suhteellisen Varma & Alisa Kranni 41p
2. russeli Rapunzellin Monkey Business & Alisa Kranni 40p
3. ben Sucikan Keira Knightly & Katja Mustalahti 34p
4. corso u Besties Besserwisser & Tomi Kranni 28p
5. maltankoira Magic White Soxz Snowslakes & Leena Kranni 24p
Näyttelykiertopalkinto:
1. suomenajokoira Välimäen Gitta & Sanna Skedlund 149,63p
2. dbu Iituvaaran Arkansas & Taru Hautamäki 129,6p
3. russeli Rapunzellin Cannonball Run & Alisa Kranni 86,6p
4. hwu Uskihoff's Demon & Niina Ojansivu 65,45p
5. russeli Rapunzellin Monkey Business & Alisa Kranni 64,4p
6. russeli Rapunzellin Ball Of Fire & Alisa Kranni 45,5p
7. rwu Kovan Onnen Power & Minna Vilén 17,5p
Suomen Tottelevaisuusvalion arvo
russeli Rapunzellin Monkey Business & Alisa Kranni 
Suoritetut BH-kokeet:
rwn Niky Imperial Warrior & Henna Uitto 4.5.2019 Tampere
spu Soottoe’s Ironman & Minna Haapanen 18.8.2019 Siuntio
spn Auttavan Aforismi & Niina Ojansivu 27.7.2019 Ikaalinen
bru Plivnik Bar-Bar Beskydy & Satu Vähä 6.10.2019 Sastamala
corso u Besties Besserwisser & Tomi Kranni 6.10.2019 Sastamala
Ensimmäinen koulutustunnus:
rwu Rottlife Echo & Niina Oksanen HK1 9.11.2019 Kaarina
ben Sucikan Keira Knightly & Katja Mustalahti RTK1 13.4.2019 Ylöjärvi
maltankoira u Magic White Soxz Snowslakes & Leena Kranni RTK1 17.2.2019 Pori
vpu Lempiän Alfa Canis Minoris & Katja Virtanen FH1 9.7.2019 Sastamala
cane corso u Besties Besserwisser & Tomi Kranni RTK1 13.4.2019 Ylöjärvi
lbn Kulteen Venus & Elisa Simonen TK1 1.2.2019 Ylöjärvi

 

VALOKUVAUSPÄIVÄ TULOSSA

Lauantaina 7.3.2020.
Nyt on tilaisuus ottaa kuvia koirista! Kuvaukset järjestetään Kramie koirahallilla Häijäässä. Kuvia
tulee ottamaan koiraharrastaja Miia Saarinen. Hänen kuviaan on nähtävillä Facebookissa sivulla
Miia Saarinen photography.

Kuvauksen hinta 30€, sisältää 5 kuvaa/asiakas. Kuvat toimitetaan asiakkaan sähköpostiin.
Kuvauksen aika on 30min/koira/koirat.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: ulla.kranni@gmail.com
Ilmoittautumiset 22.2.2020 mennessä.

VPKH:N YHTEISLENKIT STARTTASIVAT

Yhdistyksessä on lanseerattu uusi perinne, jolla tarkoitus koota yhdistyksen jäseniä yhteen ja vaihtaa kuulumisia lenkkeilyn ohessa.

Kaikki koirakot ovat tervetulleita iästä ja rodusta riippumatta. Tervetulleita ovat myös koirakot, jotka eivät ole jäseniämme, eli pyydä rohkeasti ystäviäsi ja tuttavasikin mukaan. 

Lenkit eivät sisällä koulutusta, mutta halutessamme voimme vaikka tehdä ohitusharjoituksia periaatteella, että neuvotaan toinen toistamme. 

Jokainen on vastuussa oman koiransa ohjaamisesta.

Toivottavasti moni innostuu asiasta ja lähtee mukaan reippailemaan!

 

VUODEN 2019 PALKITTAVAT KOIRAKOT

Vammalan Palveluskoiraharrastajat ry palkitsee vuonna 2019 menestyneitä koirakoitaan vuosikokouksessa 2.2.2020. Ilmoita tuloksesi kaudelta 2019 15.1.2020 mennessä Sannalle sannalaine@windowslive.com. Vuosikokouksessa palkitaan kiertopalkinnoin parhaat palvelus-, toko-, rally-toko- ja näyttelykoirakot, lisäksi käyttäytymiskokeen ja ensimmäisen koulutustunnuksen tehneille luovutetaan kunniakirja ja lahjakortti.

Kiertopalkintosäännöt luettavissa osoitteessa:
http://www.flexadog.net/kiertopalkinnot.pdf.
Muistathan ilmoittaa myös BH-kokeet ja ensimmäiset koulutustunnukset! Ne eivät tule yhdistyksen tietoon muuta kautta.

HUOM kiertopalkintojen nykyiset haltijat! Toimittakaa pokaalit Sannalle 15.1.2020 mennessä, jotta ehdimme kaiverruttaa ne vuosikokoukseen.

 
KOULUTUSTA TARJOLLA!

Eikö treenit tahdo sujua? Karkaileeko koirasi kesken harjoituksen? Ovatko korvat vain koristeena? Passivoituuko koira leikissä tai käyttääkö se ohjaajaa puruleluna? Ei hätää, sinulle on nyt apua tarjolla! Tule etsimään yhteistä säveltä koirasi kanssa!

Niina Ojansivu kouluttaa talvikauden lämpimässä Häijään hallissa koirakon yhteistyötä. Mahdollisuus harjoitella myös pk-tottista samalla. Niina kilpailee itse MM-tasolla erikoisjäljellä hovawartillaan, lisäksi hän on vuosia valmentanut erirotuisia koirakoita FH:ssa ja PAJÄ:ssä SM-tasolle ja käyttövalion arvoon.

Koulutus pyörii joka sunnuntai klo 12 maaliskuun loppuun asti. Osallistumismaksu on 25€/kerta VPKH:n ja NPKH:n jäsenille ja 30€/kerta yhdistyksen ulkopuolisille. Voit ostaa vain yhden treenikerran tai pidemmän treenisarjan. Kuitti maksusta esitettävä ennen osallistumista. Koulutuksen tuotot menevät VPKH:n koulutuskentän kunnostukseen.

Ilmoittautumiset sannalaine@windowslive.com.

 

PIKKUJOULUT 2019!
Vammalan Palveluskoiraharrastajien pikkujoulut lauantaina 23.11. 
 
Juhlapaikkana Vammalan Seurahuone. 
Osallistumismaksu 15€. Maksu kattaa pikkujouluruokailun ja ohjelmalipukkeen.
Avecit ovat tietenkin myös tervetulleita!
Ilmoittautumiset ja lisätiedot  reija.puranen@gmail.com
Ilmoittautumiset 1.11 mennessä
Tervetuloa!
 
KOULUTUSTA TARJOLLA!
AGI
 
TOKO-KOE 29.9.2019
 
Sylvään koulun kentällä
Tuomari Pirkko Bellaoui 
ALO, AVO, VOI, EVL
Ilmottautumiset 5.8 alkaen toko.vpkh@gmail.com
 
KOULUTUSTA TARJOLLA!
 
Tottelevaisuuskurssi
-soveltuu kaikenikäisille, tasoisille ja rotuisille koirakoille-
 
Koulutus alkaa tiistaina 13.8.2019.
Kouluttajana Reija Puranen
 
Kurssi sisältää teorian ja viisi käytännön treenikertaa. 
Koulutuksen aikana käydään läpi perusasioita tottelevaisuuteen liittyen. Tarkempi kurssin sisältö määräytyy osallistujien toiveiden pohjalta!
Koulutus on avoin kaikille!
 
Hinta :
70 €/Jäsenet 
80€/Muut
 
Lisätiedot ja ilmoittautumiset reija.puranen@gmail.com 
Yhteistyössä : Haukkis, Häkkipaja, Flex-A-Dog, Räikkälandia ja Vammalan Seurahuone
 
UUSI LAJI YHDISTYKSELLÄ!
 
Uusi laji aloittaa toimintansa yhdistyksessä : Agility!
Tulevaisuudessa koulutusta on tulossa kaiken tasoisille koirakoille, joten jo lajia harrastavat, kilpailuihin tähtäävät tai jo kilpailevat koirakot laittakaa kiinnostuksestanne viestiä, jotta nämä voidaan huomioida tulevaisuuden koulutusten suunnittelussa! 
Agilityn alkeiskurssi:
Aloitus tiistaina 1.10.2019
Kurssin kesto 6 vko. Treenipäivä tiistai. Koulutus järjestetään lämpimässä sisähallissa Häijjäässä. 
Kouluttajina Pauli Hasu ja Alisa Kranni
Hinta 105€/koirakko
Lisätiedot ja ilmoittautumiset :
 
KOULUTUSTA TARJOLLA!
 

Rally-toko kurssi. Kaiken tasoisille koirakoille!

Pääsääntöisesti rataharjoittelua, mutta myös yksittäisiä kylttejä.

Kouluttajana Alisa Kranni

Alkaa vk 26.

Treenit vain joka toinen viikko.

Kurssin kesto 5 krt.

Hinta: JÄSENET 50 €/EI JÄSENET 60 €

Tiedustelut ja ilmottautuminen toko.vpkh@gmail.com

Tokokurssi. Kaiken tasoisille koirakoille.

Pyrimme käymään läpi ainakin alokas luokan liikkeitä tarvittaessa myös korkeamman tason!

Alkaa vk 27!

Kouluttajana Alisa Kranni 

Treenit vain joka toinen viikko.

Kurssin kesto 6 krt.

Kouluttaja Alisa Kranni 

Hinta:JÄSENET 60 €/EI JÄSENET 70 €

Tiedustelut ja ilmottautuminen toko.vpkh@gmail.com

Krista Karhun rally-tokokoulutuspäivä

RALLY

 

TREENIPAIKAT KESÄ JA SYKSY 2019
 
Yksi väliaikaisista kentistämme sijaitsee Kangastien varressa (Vinkin alueen lähellä), Punkalaitumentieltä käännyttäessä oikella (kaupungin alue, melko lähellä risteystä). Alue on myös puiden säilytyspaikka. Alue osittain hieman epätasainen, huomioikaa tämä treenien suunnittelussa. Alueella kesällä myös käärmevaara, joten olkaa varovaisia. Viedään sinne yhdistyksen kyltti, jotta osaatte suunnata oikealle kentälle. 
 
Toinen treenipaikka meillä on myös Sylvään koulun hiekkakenttä. Tämä tasaisempi ja alueena isompi. Tähän meillä lupa,joten jos kesän aikana tulee jotain kysymistä tai keskustelua muilta käyttäjiltä, voi nämä ohjata minulle. Kentällä on kesän aikana (luvan antajan mukaan) satunnaista muuta käyttöä,mutta treenata saadaan sielläkin.
Patrian parkkipaikka on edelleen käytössämme niinkuin talvellakin.
 
Isommat tapahtumat ja kokeet järjestämme Karkun  komealla nurmikentällä.
 
Kursseissa kouluttajat saavat itse päättää paikan koulutuksiin.
 
Kurssien päivämäärät ja treenipaikat laitetaan yhdistyksenne kotisivuille, näin näette ainakin näiden koulutusten käyttöpaikat omia treenejä suunniteltaessa. Mitään muuta varauskalenteria ei tänä vuonna kentistä ole käytössä. 
 
Muistetaanhan aina pitää treenialueet siistinä meidän jäljiltä!
 
Heinäkuussa starttaa toimintansa myös yhteistyökumppanimme treenihallin puitteissa. Tästä lisäinfoa lähempänä.
 
 
HAKUKOULUTUSPÄIVÄ 11.5.2019
 
HAKUSEMIN
 
PENTUKURSSI ALKAA!
 
Koulutus soveltuu kaikenlaisille pennuille aina yhden vuoden ikään saakka. Kurssi soveltuu kaikille rotuun, koulutustasoon tai tavoitteisiin katsomatta. Koulutuksessa käydään läpi jokaiselle pennulle tärkeitä oppeja elämän alkutaipaleelle! 
Koulutus alkaa 22.5.2019
Kurssi sisältää teorian ja neljä käytännön harjoituskertaa. 
Kouluttajina Reija Puranen ja Jenni Inkiläinen 
Hinta :
70€/Jäsenet 
80€/Muut 
Lisätiedot ja ilmoittautumiset vpkhorg@gmail.com
 
BH-KURSSI ALKAA!

Onko ajatuksissasi tai tavoitteissasi BH-koe/käyttäytymiskoe?

Toukokuussa alkaa BH-kurssi koirakoille, joilla on tavoitteena suorittaa koe, katsomatta koiran ikää, koulutustasoa tai rotua.

Kurssi sisältää teoriatunnin ja viisi käytännön treenikertaa.

Kouluttajana Jenni Inkiläinen 

Hinnat: jäsenille 60e ja ei-jäsenille 70e

Kurssi alkaa 8.5.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset vpkhorg@gmail.com/046 5630033

bhkURSSI

 

YHDISTYKSEN ILLANVIETTO!

Yhdistyksen illanvietto lauantaina 25.5.2019 klo 18.00 Ravintola Patruunan sauna ja kokoustiloissa. Illan idea viettää yhdessä mukava ilta, kuulumisia vaihtaen, toisiimme tutustuen ja illasta nauttien. Tervetulleita ovat kaikki vanhat ja uudet jäsenet avec:eineen.

Illan hinta 10€/hlö

Illassa mahdollista ruokailla. Ruokamaksu erikseen, tilattavan ruoan mukaan.

Tilattavat ruoat :

-nachovuoka 12 e

-kinkku tai kebab kiusaus 10 e

-lasagne 12 e

-jauheliha munakasrulla 10 e

-makkarapannu 12 e

-salaattipöytä (3 ruokaisampaa salaattia ja patonki) 12 e

Kaikkiin ruokiin kuuluu lisäksi vihreä salaatti ja sämpylää

Lisätiedot ja ilmoittautumiset:

 tea.paivinen1@gmail.com

Ilmoittautuminen 12.5 mennessä. Ilmoittautumisessa ilmoitathan ruokailetko ja mitä tilaat.

Tervetuloa viettämään mukavaa iltaa kanssamme! 

KOULUTUSTA TARJOLLA!
 
KURSSI
 
NUORTENLEIRI
 
NUORTENLEIRI
 
TYÖRYHMÄT
 
Aiemmin toimineiden lajikoordinaattoreiden tilalle on nyt perustettu lajityöryhmät. Ryhmät koordinoivat ja kehittävät lajia, miettivät, järjestävät ja organisoivat oman aiheensa alla koulutuksia, tapahtumia ja kokeita.  Mikäli olet kiinnostunut liittymään johonkin lajityöryhmään, ota yhteyttä Reijaan (reija.puranen@gmail.com
Työryhmät aloittavat virallisesti toimintansa 1.4.2019 alkaen.
 
FH- ja metsäjälki
Sanna
 
HAKU 
Niina Oksanen Tea Erkintalo ja Alisa Kranni
 
Toko /Rallytoko 
Alisa Kranni, Raija Liukko-Sipi , Reija Puranen ja Elisa Simonen
 
PK-tottelevaisuus  ja BH- koulutukset
Jenni Inkiläinen ja Reija Puranen
 
Muu koiraharrastus ja aktivointi (esim. dobo, nosework, 
pentukoulutukset, arkitottelevaisuus, kimppalenkit, ohitustreenit yms)
Reija Puranen , Ulla Kranni , Katja Mustalahti , Tea Erkintalo ja Raija Liukko-Sipi
 
Agility 
Alisa Kranni
 

KOULUTUSTA

Vammalan Palveluskoiraharrastajat ry tarjoaa koulutusta kaiken ikäisille, rotuisille ja tasoisille koirakoille! Toimintamme laajenee tänä vuonna-tulossa vielä mm. Agilityä!
 
Tottelevaisuuskurssi
Koulutus alkaa torstaina 25.4.2019
Kouluttajana Reija Puranen
Kurssi sisältää teorian ja viisi käytännön treenikertaa. 
Koulutuksen aikana käydään läpi perusasioita tottelevaisuuteen liittyen (esimerkiksi palkkaus ja motivointi, seuraaminen, paikallaolo jne..). 
Kurssi on avoin kaikille! 
Hinta :
70 €/Jäsenet 
80€/Muut
Lisätiedot ja ilmoittautumiset reija.puranen@gmail.com 
 
Pentukurssi 
Koulutus alkaa 22.5.2019
Kurssi sisältää teorian ja neljä käytännön treenikertaa. Koulutuksessa käydään läpi jokaiselle pennulle tärkeitä oppeja elämän alkutaipaleelle. 
Kouluttajina Reija Puranen ja Jenni Inkiläinen
Hinta :
70€/Jäsenet 
80€/Muut
Lisätiedot ja ilmoittautumiset vpkhorg@gmail.com
 
Rally-toko kurssi
Kouluttajana Alisa Kranni
Koulutus alkaa 23.4.2019
Kurssi sisältää 6 käytännönkertaa. Kurssi sisältää sekä rataharjoittelua että yksittäisten kylttien suorittamista. Kurssi on tarkoitettu kaikentasoisille ja ikäisille koirakoille
Hinta:
70€ jäsenet
80€ ei jäsenet
Lisätiedot ja ilmoittautumiset toko.vpkh@gmail.com
 
Yhteistyössä : Haukkis, Häkkipaja, Flex-A-Dog, Räikkälandia ja Hau Hau Champion
 

KOULUTUSKENTÄN REMONTTI

Äijänkiven koulutuskenttä on remontissa vuoden 2019. Väliaikainen kenttämme sijaitsee Kangastien varressa (Vinkin alueen lähellä), Punkalaitumentieltä käännyttäessä oikella (kaupungin alue, melko lähellä risteystä). Kentän käyttöönotosta laitamme myös tarkemmat ohjeet lumien sulettua.

Kentän varaus toimii tästä huolimatta kuten ennenkin.

PUHEENJOHTAJAN JÄSENKIRJE 1/2019

Jäsenkirje 1/2019

KOTISIVUILLE LISÄTTY 2019 TAPAHTUMAKALENTERI

Sivujen päävalikkoon on nyt lisätty 2019 TAPAHTUMAKALENTERI -välilehti. Sieltä voit kätevästi tarkistaa kaikki yhdistyksen tapahtumat, koulutukset ja kokeet kuukausittain. Kaikista tapahtumista tulee myös ilmoitus AJANKOHTAISTA -osioon, mutta kalenterista löytyvät aikajärjestyksessä.

JÄLKIKOULUTUSTA TOUKOKUUSSA!

Niina Ojansivu kouluttaa taas jälkeä yhdistyksessämme. Toukokuussa pidetään kaksi jälkipäivää, ensimmäinen keskiviikkona 1.5. ja toinen torstaina 30.5. Jälkipäivään mahtuu kahdeksan koirakkoa ja lisäksi kuunteluoppilaita. Koirakkopaikan osallistumismaksu on 50€ VPKH:n jäseniltä ja 70€ ei-jäseniltä, kuunteluoppilaan maksu 15€.

Toukokuussa järjestetään myös kolme treenikertaa sisältävä jälkikurssi. Kurssille mahtuu viisi koirakkoa. Kurssipäivät ovat keskiviikkoisin 8.5, 15.5. ja 22.5. klo 18.00. Jälkikurssin koirakkopaikan osallistumismaksu on 75€ VPKH:n jäseniltä ja 95€ ei-jäseniltä.

Ilmoittautumiset minulle face tai sannalaine@windowslive.com. Osallistumismaksu maksetaan yhdistyksen tilille FI35 5660 0640 0915 00.

YHDISTYKSEN JÄSENMAKSU 2019

Jäsen 30€ + 5€ liittymismaksu
Perhejäsen 15€ + 5€ liittymismaksu
Ainaisjäsen 300€ + 5€ liittymismaksu

Liittymismaksu ei koske vuonna 2018 jäsenmaksun maksaneita.

Jäsenmaksun eräpäivä 30.4.2019

VUOSIKOKOUS

Sunnuntaina 17.2 on yhdistyksen vuosikokous Vammalan kauppalantalolla klo 16.00. Kokouksessa palkitaan vuoden 2018 menestyneet koirakot, BH-tulokset  ja ensimmäisen koulutustunnuksen saavuttaneet koirakot sekä kannustuspalkinnon saavat. Kokouksessa käsitelläänkö myös muutosehdotus yhdistyksen sääntöihin. 

Kokouksessa käsitellään paljon myös tulevan kauden tapahtumia, joten kannattaa tulla paikanpäälle kuuntelemaan ja osallistumaan aktiivisesti toiminnan suunnitteluun. Vuosikokouksessa päätetään myös vuoden 2019 jäsenmaksusta.

Tervetuloa!

KOULUTUSTA TARJOLLA!

NIINA OJANSIVUN TOTTISKURSSI ALKAA!

Kurssi alkaa tammikuussa ja järjestetään Koivun Sahan hallissa joka toinen lauantai klo 12-14. Kurssin minimiosallistujamäärä on 5 koirakkoa. Osallistua voi kaikentasoiset koirakot aloittelijoista kokeneisiin. Sisältää 7 treenikertaa, treenipäivät ovat 5.1., 19.1., 2.2., 16.2., 2.3., 16.3. ja 30.3. Kurssin osallistumismaksu on 90€/koirakko. Ilmoittautumiset Sannalle sannalaine@windowslive.com.

Niina kilpailee nykyisen hovawartinsa kanssa IPO-FH:ssa, merkittävimpinä tuloksina Maailmanmestaruus 2018 ja SM-hopea 2016. Edellisellä hovawartillaan Niina voitti PAJÄ SM-pronssia 2012. Niinalla on lisäksi sijoituksia tokossa piiri- ja rotumestaruuskisoissa. Hän on kouluttanut paljon eri rotuisia koiria ja vetänyt lukemattomia jälki- ja tottelevaisuuskoulutuksia ja kursseja niin VPKH:n riveissä kuin muualla Suomessa. Niinan valmennettavia kilpailee SM-tasolla erikois- ja metsäjäljellä.

VUODEN 2018 PALKITTAVAT KOIRAKOT

Vammalan Palveluskoiraharrastajat ry palkitsee vuonna 2018 menestyneitä koirakoitaan vuosikokouksessa 17.2.2019. Ilmoita tuloksesi kaudelta 2018 15.1.2019 mennessä Sannalle sannalaine@windowslive.com. Vuosikokouksessa palkitaan kiertopalkinnoin parhaat palvelus-, toko-, rallytoko ja näyttelykoirakot, lisäksi käyttäytymiskokeen ja ensimmäisen koulutustunnuksen tehneille luovutetaan kunniakirja ja lahjakortti.

Kiertopalkintosäännöt luettavissa osoitteessa: 
http://www.flexadog.net/kiertopalkinnot.pdf.

Muistathan ilmoittaa myös BH-kokeet ja ensimmäiset koulutustunnukset! Ne eivät tule yhdistyksen tietoon muuta kautta.

HUOM kiertopalkintojen nykyiset haltijat! Toimittakaa pokaalit Sannalle 15.1.2019 mennessä, jotta ehdimme kaiverruttaa ne vuosikokoukseen

KOULUTUSTA TARJOLLA!

Tottelevaisuuskurssi

Koulutus on avoin kaikille - ikään, rotuun, koulutustasoon tai tavoitteisiin katsomatta. 

Kouluttajana Reija Puranen 

Kurssi sisältää viisi treenikertaa

70 € jäsenet

80 € ei jäsenet

Lisätiedot ja ilmoittautumiset reija.puranen@gmail.com

 

HALLITREENIAIKAA JÄSENILLE

Tarjoamme hallitreenimahdollisuuden yhdistyksen jäsenille Koivun Sahan hallilla (Koivulantie 73). Halli on kylmä. Treenivuoro on klo 12-14 joka toinen lauantai marraskuusta maaliskuuhun. (Treenipäivät 10.11., 24.11., 8.12., 22.12., 5.1., 19.1., 2.2., 16.2, 2.3., 16.3. ja 30.3.) Treenivuoroa ei voi varata vain yhden koiran treenaamiseen, vaan kaikki hallivuoron maksaneet treenaavat hallissa yhtä aikaisesti. Sopu antaa sijaa :)

Hinta koko talvikauden hallivuoroihin on 50€/koirakko tai kaksi/useampi koira 80€. Vuoro toteutuu vähintään viidellä koirakolla. Ilmoittautumiset minulle sannalaine@windowslive.com

 

TREENILIIVITILAUS

Maike-tuotteelta yhdistyksen logolla brodeerattuja treeniliivejä tarjolla, malleina naisellinen slim-fit tai normaali unisex-malli. Mitä suurempi kokonaistilaus saadaan, sitä halvempi kappalehinta saadaan liiveille. Nimen brodeeraus rintaan kaupan päälle. Maiken vaatteet ovat todella kestäviä ja tehty ihan "työkäyttöön", eli ehdottomasti kannattaa tästä ostaa lähes ikuinen treeniliivi.

Hinnat (kokonaistilausmäärän mukaan, eri mallisia liivejä voi siis tilata sekaisin):

Slim-fit-liivi tai unisex nepparitaskulla:
1-9kpl 90€
10-15kpl 86€
16-20kpl 83€

 Unisex-malli tavallisella taskulla:
1-9kpl 86€
10-15kpl 82€
16-20kpl 79€

Tutustu mittataulukkoon Maiken sivuilla http://www.maike.fi/slim-fit-treeniliivi/  ja ilmoita kokosi ja mitä haluat brodeerata liivin rintaan sannalaine@windowslive.com. Liivitilaus pistetään matkaan lokakuun lopussa.

KAUDEN KIITOSILTA

Lauantaina 27.10 kauden kiitosilta. Paikkana ihana Rudolfin Keidas Vammala. Toivoisimme paikalle vanhoja jäseniämme sekä haluaisimme toivottaa uudet kasvot myös tervetulleeksi porukkaan!

Ilta sisältää kattavan illallisen maittavine jälkiruokineen, saunomista kera paljun ja  mukavaa yhdessäoloa. Hinta ruokailulla 45€/Ilman ruokailua 20€. Lisätiedot ja ilmoittautumiset (Ilmoittautumiset viimeistään 23.9 mennessä) toko.vpkh@gmail.com

 

KOULUTUSTA TARJOLLA!

Leikitys

Hakuseminaaripäivä 29.9.2018

Kouluttajina Sami Savukoski ja Pirkko Hilden. Hinta 60€/koirakko, saman ohjaajan toinen koira 40€, kuunteluoppilaat 10€. Koulutus Ujosuolla, klo 9:00 alkaen.

Toteutuu kuudella koirakolla, maksimikoirakkomäärä on 8 koirakkoa. Päivä on avoin kaiken tasoisille koirakoille harrastajista kisaajiin.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset haku.vpkh@gmail.com

 

Tottelevaisuuskurssi pennuille ja nuorille koirille - oppeja koirasi alkutaipaleelle!

Kurssi soveltuu kaikenikäisille ja rotuisille tavoitteista riippumatta

Kouluttajana Niina Ojansivu 

Kurssi sisältää teorian ja neljä käytännön treenikertaa. 

Hinta :70€/Jäsenet

            80€/Ei jäsenet

Ilmoittautumiset ja lisätiedot toko.vpkh@gmail.com

TULOSSA

TOTTELEVAISUUSPÄIVÄ 7.10. Äijänkiven kentällä

Vinkkejä ja neuvoa niin arki tottelevaisuuden kuin pk-tottiksen osalta. Päivä soveltuu kaiken ikäisille, rotuisille ja tasoisille koirakoille. Myös pennut ovat tervetulleita.

Tervetuloa viettämään mukava koulutuspäivä hyvässä hengessä sekä samalla kuulemaan VPKH:n toiminnasta enemmän. 

Kouluttajana Jenni Inkiläinen

Hinnat 
jäsenille 15e
muille 25e

Ilmoittautumiset ja lisätiedot:
jenni.inkilainen@gmail.com tai 
0465630033/Jenni

tottispäivä

 

JÄLKIKURSSI

Niina Ojansivun jälkikurssi alkaa!

Kurssilla on 4 treenikertaa, joista ensimmäiset ovat su 2.9. klo 10.00 ja su 16.9. klo 10.00. Loput kaksi kertaa pidetään lokakuussa ja sovitaan yhdessä ryhmän ja kouluttajan kesken.

Kurssille otetaan 4-6 koirakkoa (tasosta riippuen) ja se on tarkoitettu ei-kisaaville koirakoille.

Osallistumismaksu kurssille on 70€ VPKH:n jäseniltä ja 80€ muilta.

Ilmoittautumiset sannalaine@windowslive.com.

jälki

 

BH-kurssi, kouluttajana Marja Järvenpää.

Aloitus tiistaina 4.9.2018. Koulutus toteutuu mikäli minimissään 5 koiraa osallistuu. Ryhmän maksimikoko 8 koirakkoa.

Hinta 70€ jäsenet ja 80€ ei jäsenet.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot marjajarvenpaa@hotmail.com

 

KAIKKI KATSOMAAN!

IPO RM

 

UUSI YHTEISTYÖKUMPPANI!

Vammalan Palveluskoiraharrastajien uusi yhteistyökumppani on Häkkipaja Oy.

Jäsenille -5% alennusta kaikista häkeistä ja ryhmätilauksista sovitaan erikseen.

https://hakkipaja.com/

Häkkipaja

 

LIHASHUOLTOLUENTO!

Harrastuskoiran lihashuoltoluento su 12.8. klo 15.00 Äijänkiven kentällä. Luennoitsijana koirahieroja Sanna Laine (www.flexadog.net). Käydään läpi harrastuskoiran lihashuollon perusteita yhdessä keskustellen, mm. peruskunnon rakentaminen, harjoittelun jaksotus, olosuhteiden huomiointi harjoittelun toteutuksessa, lihashuollon merkitys ja sen tarpeen tunnistaminen. Tavoitteena pitkäikäinen harrastuskoira ja harjoittelun riskien hallinta.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut Sannalle sannalaine@windowslive.com. Osallistumismaksu 20€ VPKH:n jäsenille, muut 25€.

 

KOULUTUSTA TARJOLLA!

Harrastellen TOKOa ja Rallytokoa - kurssi alkaa 2.8.2018. Koulutus sisältää viisi käytännön treenikertaa. 
Kurssi soveltuu kaikenikäisille, rotuisille ja tasoisille koirakoille.  Sopii myös pennuille! Mikäli sinulla on jo lajista kokemusta ja haluatko lisävinkkejä tekemiseenne, mahdut hyvin myös porukkaan.
Ryhmä harjoittelee hyvällä fiiliksellä, yhteistyötä parantaen ja aktivoiden koiraa. Samalla opettaen uutta ja ohjaten koirakoita eteenpäin yksilöllisesti! 
Kouluttajina Reija Puranen ja Alisa Kranni
Kurssimaksu:
60€ jäsenet
70€ ei jäsenet
Lisätiedot ja ilmoittautumiset toko.vpkh@gmail.com
Tervetuloa treenaamaan mukavaan porukkaan!

HAKUKOULUTUSTA TARJOLLA!

21.7.2018 järjestetään hakuseminaaripäivä, kouluttajana Sari Hikman.

Hinta 60 €/koirakko, saman ohjaajan toinen koira 40€, kuunteluoppilaat 10 €.

Päivä toteutuu kuudella koirakolla ja maksimikoirakkomäärä on 10. Päivä on avoin kaiken tasoisille koirakoille aloittelijoista kisaajiin. 

Ilmoittautumiset haku.vpkh@gmail.com

VAMMALAN PALVELUSKOIRAHARRASTAJAT RY:N TIETOSUOJASELOSTUS

EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR) sovelletaan 25.5.2018 alkaen. Uudella sääntelyllä parannetaan kuluttajien tietosuojaa, sillä se lisää henkilötietojen käsittelyn läpinäkyvyyttä ja yhtenäistää sääntelyä kaikissa EU-maissa.
Linkin takaa löydät Vammalan Palveluskoiraharrastajat Ry:n jäsenrekisterin tietosuojaselosteen.Tämä toimitetaan myös sähköpostilla kaikille jäsenille.

http://www.flexadog.net/Jasenrekisterin_tietosuojaseloste.pdf

KENTÄNKUNNOSTUSTALKOOT 27.5.2018!

Kentän kunnostustalkoot sunnuntaina 27.5 klo 17.00 alkaen.
Mikäli pääset auttamaan, ilmoitatko asiasta etukäteen Sannalle (sannalaine@windowslive.com) niin tiedetään hieman osallistujamäärää.
Talkoolaisille luvassa pientä purtavaa :)

 

Kuvia 20.5.2018 yhdistyksen tottisnäytöksestä

tottis1tottis2

tottis3

KOULUTUSTA TARJOLLA!

MEJÄ-päivä lauantaina 9.6. klo 10-14. Päivä on tarkoitettu ensisijaisesti lajiin tutustujille. Paikka varmistuu lähempänä ajankohtaa. Max. viisi koirakkoa/päivä.

Hinta :
Jäsenet :10€
Ei jäsenet :25€
Ilmoittautuminen ja lisätiedot kaisa.putaja@gmail.com

MEJÄ

TERVETULOA!

MÄTSÄRI

NUORISOLLE LEIRI!

nuorisoleiri

 

NYT ILMOITTAUTUMAAN BH-KOKEESEEN!

BH

 

VUODEN 2018 TAPAHTUMIA! (lisäinfoa lajikoordinaattoreilta)

21.4 Yhdistyksen saunailta jäsenille. Lisätietoa myöhemmin.
1.5 Koko perheen koiramainen tapahtuma ja Match show. Yhteistyössä Vammalan Citymarketin kanssa. (talkoolaisia tarvitaan. Ilmottaudu Reijalle jos olet käytettävissä)
5.5 Lajipäivä. Päivässä esitellään kaikki yhdistyksessä koulutettavat lajit (jälki, haku, mejä, toko ja rally-toko) ja pääset päivässä itse kokeilemaan kaikkia lajeja (poislukien suojelulajit) tai vaan seuraamaan paikanpäälle . Lisätietoa myöhemmin.
8.5 Rally-tokon alkeiskurssi alkaa. Ilmoittautumiset toko.vpkh@gmail.com. Kurssi sopii kaikenikäisille ja tasoisille koirakoille. Kouluttajina Reija Puranen ja Alisa Kranni
9.6 MEJÄ-koulutus. Kouluttajana Kaisa Putaja
15-17.6 Nuorisoleiri (ilmoittautumiset ja kyselyt nuoriso.vpkh@gmail.com)
 
Kesälle on myös tulossa kokeenomaiset harjoitukset, joissa Juha Kurtti "tuomarin roolissa".
 

HAKUKOULUTUSTA TARJOLLA! (alkaa viikolla 17)

HAKUKURSSI

 

JÄLKIKOULUTUSTA TARJOLLA!

Niina Ojansivun kaksipäiväinen jälkiseminaari 14.-15.4. Koulutus järjestetään Sastamalan Illossa ja kummallekin päivälle on tarjolla 10 koirakkopaikkaa ja rajattomasti kuunteluoppilaspaikkoja. Voit ilmoittautua kumpaankin päivään tai vain toiseen.

Koulutuksen hinta on VPKH:n jäseniltä 30€/päivä ja ei-jäseniltä 70€/päivä, kuunteluoppilas 15€/päivä. Maksa ilmoittautumismaksu yhdistyksen tilille FI35 5660 0640 0915 00. Ilmoittautumiset Sanna Laineelle sannalaine@windowslive.com (tai fb). Ilmoittautumisissa etusija VPKH:n jäsenillä 21.2. asti.

Jäljen alkeiskurssi alkaa

kouluttajana Niina Ojansivu. Kurssilla on kolme tapaamiskertaa keskiviikkoisin 28.3., 4.4. ja 11.4. Kurssille otetaan 6 koirakkoa. Osallistujat jaetaan kahteen ryhmään, joista toinen ryhmä treenaa aamulla klo 9.30 ja toinen illalla klo 18.00. Ilmoita ilmoittautuessasi, kumpaan vuoroon haluat osallistua! Kurssin hinta on VPKH:n jäsenille 40€ ja ei-jäsenille 80€, maksu yhdistyksen tilille FI35 5660 0640 0915 00.

Ilmoittautumiset Sanna Laineelle sannalaine@windowslive.com (tai fb).

HAKULEIRI KEVÄÄLLÄ!

Paikkana Pitkäjärven leirikeskus.

HAKULEIRI

MUISTUTUS VUOSIKOKOUKSESTA!

Vammalan Palveluskoiraharrastajien vuosikokous lauantaina 10.2 klo 14.00 Vammalan vanhalla kauppalan talolla (Puistokatu 10).

Kokouksessa käydään läpi sääntömääräisten asioiden lisäksi vuoden 2017 ansioituneet koirakot.

Käydään myös läpi tämän vuoden koulutuksia,tapahtumia ja kokeita.
Tule kanssamme suunnittelemaan tästäkin vuodesta innostava, aktiivinen ja tapahtumarikas vuosi yhdistyksellemme!

Mikäli olet kiinnostunut toiminnastamme, tule paikanpäälle kuuntelemaan lisää.

Kahvitarjoilu!

KOULUTUSTA TARJOLLA!

Viikolla 4 alkaa kurssimuotoisena toko/tottelevaisuuskurssi. Kouluttajina Reija Puranen ja Alisa Kranni. Kurssin hinta jäseniltä 70€, ei jäseniltä 80€. Kurssi sisältää teorian ja viisi käytännön treenikertaa. Koulutus soveltuu kaikenikäisille ja tasoisille koirakoille. Ilmoittautuminen toko.vpkh@gmail.com
 
17.2 on Rally-toko koulutus
Koulutus järjestetään hallissa Ylöjärvellä. Kouluttajina Reija Puranen ja Alisa Kranni. Koulutus on tutustuminen lajiin, josta on keväällä tulossa kurssimuotoista koulutusta. Päivä sopii kaiken tasoisille ja ikäisille koirakoille. Mukaan voit myös tulla vaikka haluaisit vain aktivoida koiraasi, harrastaa rennolla fiiliksellä tai syventyä lajiin enemmän. Päivän hinta 30€. Kyselyt ja ilmoittautumiset toko.vpkh@gmail.com. Päivän minimi osallistujamäärä on viisi koirakkoa.
 
24.3. on toko/tottelevaisuus koulutus seminaaripäivä muodossa. Koulutus järjestetään hallissa Ylöjärvellä. Kouluttajina Reija Puranen ja Alisa Kranni. Päivässä käydään yksilöllisesti ohjaajien haluamia liikkeitä joko toko:sta tai yleisesti tottelevaisuudesta. Päivä sopii kaiken tasoisille ja ikäisille koirakoille. Päivän hinta 30€. Kyselyt ja ilmoittautumiset toko.vpkh@gmail.com. Päivän minimi osallistujamäärä on viisi koirakkoa.

 

TERVETULOA JUHA KORRIN VIETTISEMINAARIIN

Viettiseminaari2018

 

VUODEN 2017 PALKITTAVAT KOIRAKOT

Vammalan Palveluskoiraharrastajat ry palkitsee vuonna 2017 menestyneitä koirakoitaan vuosikokouksessa 10.2.2018. Ilmoita tuloksesi kaudelta 2017 15.1.2018 mennessä Sannalle sannalaine@windowslive.com (tai fb). Vuosikokouksessa palkitaan kiertopalkinnoin parhaat palvelus-, toko- ja näyttelykoirakot, lisäksi käyttäytymiskokeen ja ensimmäisen koulutustunnuksen tehneille luovutetaan kunniakirja ja lahjakortti.

Kiertopalkintosäännöt luettavissa osoitteessa: http://www.flexadog.net/kiertopalkinnot.pdf.

Muistathan ilmoittaa myös BH-kokeet ja ensimmäiset koulutustunnukset! Ne eivät tule yhdistyksen tietoon muuta kautta.

HUOM kiertopalkintojen nykyiset haltijat! Toimittakaa pokaalit Sannalle 15.1.2018 mennessä, jotta ehdimme kaiverruttaa ne vuosikokoukseen.

VUODEN 2018 KOKEITA

Alku kautena 2018 tulevia kokeita:
Sunnuntaina 8.4.2018 Käyttäytymiskoe (BH). Karkun kenttä.Tuomarina Juha Kurtti
Sunnuntaina 22.4.2018 IPO-koe, luokat 1,2,3.Karkun kenttä. Tuomarina Outi Hermiö
Sunnuntaina 20.5.2018 Erikoisjälkikoe (FH), luokat 1,2. Pellot Mouhijärvi/Häijää. Tuomarina Juha Kurtti 
 
Tervetuloa tutustumaan lajeihin, katselemaan, kannustamaan ja/tai talkoilemaan! Lisäinfoa aikatauluista tulee lähempänä.
 

TAPAHTUMIA!

Vammalan Palveluskoiraharrastajat ry:llä on suunnitteilla vuodelle 2018 paljon tapahtumia, koulutuksia sekä koetoimintaa erilajeista (mm. jälki, henkilöhaku, suojelu, toko, rallytoko, arkihallinta jne..) 
Yhtenä panostuksen aiheena on koulutusta myös nuorille ja kesälle onkin suunnitteilla mm. nuorisoleiri. Leirin yhteyteen on tulossa myös toimintapäivä lapsille.
Olisiko sinulla halukkuutta olla järjestämässä ohjelmaa nuorille ja lapsille?
Kyse olisi yksittäisistä päivistä, eikä vaadi pidempiaikaista sitoutumista. Mikäli siis touhuaminen mukavassa porukassa kiinnostaa laita viestiä reija.puranen@gmail.com niin kerromme lisää :)
 

MONDIORIN TREENIRYHMÄ

Yhdistyksessämme toimii uusi Mondioring treeniryhmä.

Uutena maalimiehenä meillä on Olli Holmberg joka ei täysin vieras kasvo yhdistyksemme riveistä olekaan;)

Olli on tällähetkellä maalimiesoppilas ja kouluttaa itseään kortilliseksi maalimieheksi.

Treeniryhmän koko rajoitettu. Treenit myös talvikautena viikoittain sisähallissa

Mikäli olet kiinnostunut lajin treenaamisesta,ota yhteyttä Olliin sähköpostilla olli.holmberg@hotmail.com

 

KOULUTUSTA TARJOLLA!

Viikolla 43 alkaa TOKO-kurssi, joka kysynnän vuoksi sisältää jokatoisen treenikerran arjen hallinnallista koulutusta ja jokatoisen TOKO:n koulutusta.

Kouluttajina Reija Puranen ja Alisa Kranni

Kurssi sisältää teorian ja viisi käytännön treenikertaa.
Koulutus soveltuu kaikille-aloittelijoista jo harrastaviin koirakoihin.

Kurssin hinta 70€/jäsenet
80€/ei jäsenet

Ilmoittautumiset ja kyselyt toko.vpkh@gmail.com

KAUDEN PÄÄTTÄJÄISET ELI PIKKUJOULUT!

Kauden 2017 päättäjäiset sekä yhdistyksen pikkujoulut lauantaina 11.11 klo 19.00 alkaen hotelli Ellivuoressa. 
Ilta pitää sisällään juhlaruokailun, illanviettoa sekä mukavaa yhdessäoloa. 
Tervetulleita ovat KAIKKI yhdistyksen jäsenet+avecit. Toivottavasti mahdollisimman moni pääsisi paikalle,olisi mukava nähdä paljon vanhoja tuttuja sekä uusia jäseniämme illassa. Suunnitellaan samalla vuoden 2018 tapahtumia,koulutuksia ja kokeita.
Illan hinta 30€/hlö
Ilmoittautumiset ja lisätiedot 16.10 mennessä reija.puranen@gmail.com 
Ellivuoressa mahdollisuus istua iltaa yhdessä myöhään yöhön. Samana iltana myös livemusiikkia tarjolla! :D
 

TEORIAPLÄJÄYS TULOSSA!

Palveluskoiraliiton koeohjeiden mukainen henkilöetsintä- haun alkeet ja perusteet.
Lauantaina 11.11 klo 11.00.
Käydään teoriassa läpi mitä haku harrastuksena sisältää ja vaatii. Teorian pitäjä Niina Oksanen.
Tapahtuma avoin kaikille-aloittelijoista jo harrastaviin ohjaajiin. Voit saapua paikalle vaikka olisit vasta lajista kiinnostunut.
Teorian hinta 12€/ohjaaja
Teorian jälkeen VPKH:n hakuharrastajien miittinki. Suunnitellaan ensi vuotta koulutuksineen, kursseineen ja kokeineen. Tule paikalle vaikuttamaan ja kertomaan millaisista tapahtumista lajin sisällä olisit kiinnostunut. 
Ilmoittautumiset ja lisätiedot haku.vpkh@gmail.com
 

YHDISTYKSEN HALLIVUORO JÄSENILLE!

yhdistys on varannut jäsenilleen talvikaudelle neljän tunnin vuoron lämpimästä hallista Teivosta.

Vuoro on lauantaisin 15.00-19.00 joka toinen viikko joulukuulta maaliskuulle.

Ensimäinen vuoro 2.12.

Jos olet kiinnostunut varaamaan paikan hallista niin toimi nopeasti ja ilmottaudu Heinille heinimak@gmail.com

8-10 nopeinta koirakkoa mahtuu mukaan. Hinta on 10€ per vuoro joten koko talvi vain 80€, mikäli kaikki 10 paikkaa täyttyy.
 

KOULUTUSTA TARJOLLA!

PK-tottelevaisuuskurssi (Soveltuu kaiken tasoisille koirakoille. Myös jo alkukesästä saman tyyppisellä kurssilla olleille.). Kouluttajan pidetty Marja Järvenpää. Aloitus 14.9.2017. Treenipäivä torstaisin (treenejä ei joka viikko). Kurssille otetaan 8 koirakkoa. Osallistujat otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssille min. 5 koirakkoa, jotta ryhmä toteutuu. Hinta 70€ jäsenille ja 80€ ei-jäsenille. Kurssi sisältää 5 treenikertaa. Ilmoittautuminen ja lisätiedot: marjajarvenpaa@hotmail.com

 
YHDISTYKSEN MATCH SHOW 13.8.2017!

Yhdistyksen match show 13.8.2017 Tampereella Turtolan K-Citymarketilla.

Ilmoittautumiset ennakkoon 6.8. mennessä sähköpostilla ebbastiina@gmail.com. Ennakkoilmoittautumisen hinta on 6€/koira, paikan päällä 8€/koira. Lapsi- ja veteraaniluokat 5€/koira. Ilmoittautuessasi ennakkoon maksa ensin osallistumismaksu Vammalan Palveluskoiraharrastajat ry:n tilille FI35 5660 0640 0915 00 ja liitä maksukuitin kopio ilmoittautumiseesi.

Osallistuvilla koirilla tulee olla voimassa oleva rokotustodistus, joka tarkastetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Tapahtuma on suunnattu koko perheelle ja luvassa on mm. tokonäytös ja koira-ajelutusta lapsille (2€/kierros).

Luokat:

  • Pienet pennut (alle 1v)
  • Isot pennut (alle 1v)
  • Pienet aikuiset
  • Isot aikuiset
  • Veteraanit (yli 8v)
  • Lapsi ja koira
  • Lapsi ja lelukoira

Tuomarit:
isot pennut, veteraanit: Moona Piippo, kennel Mardenas (mustaterrieri)
isot aikuiset: Niina Ojansivu, kennel Auttavan (saksanpaimenkoira, hovawart)
pienet pennut: Pirkko Koskelainen, Kospin kennel (cavalier, chihuahua)
pienet aikuiset, lapsi & koira: Oili Sainio, kennel SirDaniels (yorkshirenterrieri)
lapsi & lelukoira: Kirsi-Marja Kumpulainen (VPKH nuorisovastaava)

 

Ilmoittautuminen paikan päällä alkaa klo 10.00, tapahtuma alkaa klo 11.00 lapsi- ja veteraanikehillä sekä tokonäytöksellä. Mätsäri pyöritetään neljällä kehällä, huomioithan että ilmoittaessasi koiria useampaan luokkaan saatat tarvita apukäsiä mukaasi koirien esittämistä varten.

Paikalla myös toimintaansa esittelemässä Vammalan Palveluskoiraharrastajat Ry (www.vpkh.org) ja Suomen Etsijäkoirat (www.suomenetsijakoirat.fi)

Lisätiedot: https://www.facebook.com/events/840680516084351

 

KOKEITA TIEDOSSA! KAIKKI MUKAAN!

montsu

 

 

HOLSKUT

 

ESINERUUTUPÄIVÄ!

Sunnuntaina 23.7.2017 klo 10:00

Kouluttajana Niina Ojansivu.

 Päivään mahtuu 6 harjoituskoirakkoa ja rajattomasti kuunteluoppilaita.

Ilmoittautumiset Sannalle sannalaine@windowslive.com (tai facessa). Päivän hinta harjoituskoirakolta 30€ (VPKH:n jäsen) tai 50€ (ei-jäsen), kuunteluoppilas 10€.

KOULUTUSTA TARJOLLA LOPPUKESÄKSI!

TOKO-kurssi
 
Kurssi soveltuu kaikentasoisille. Olet tervetullut koulutukseen oli tavoitteenasi sitten kisakentät tai kiva harrastaminen koirasi kanssa.
Kouluttajina Reija Puranen ja Alisa Kranni
Koulutus sisältää teorian ja viisi käytännön treenikertaa.
 
Koulutusmaksu: - 60€ jäsenet
                           - 70€ ei jäsenet
 
Kurssi alkaa juhannuksen jälkeisellä viikolla.
Treenejä ei jokaviikko (esim heinäkuussa)
 
Ilmoittautumiset ja kyselyt: toko.vpkh@gmail.com
 

KOULUTUSTA TARJOLLA!

Kysytty yhteistyöpäivä tulossa;
Sunnuntaina 2.7 koulutuspäivä aiheesta yhteistyö,leikkiminen ohjaajan kanssa ja erityyppiset palkkauskeinot. Päivä sisältää teorian sekä käytännön harjoituksia.
 
Kouluttajana Reija Puranen
Koulutusmaksu:
- Jäsenet 25€
- Ei jäsenet 35€
 
Ilmoittautumiset ja kyselyt reija.puranen@gmail.com
 

TOKOKOE!

Toko

 

KOULUTUSTA TARJOLLA!

PK-tottelevaisuus kurssi (soveltuu kaikentasoisille koirakoille)
 
Kouluttajana Marja Järvenpää. Aloitus vko 25. Treenipäivä torstaisin (treenejä ei joka viikko). 
Kurssille otetaan 10 koirakkoa. Osallistujat otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssille min 5 koirakkoa jotta ryhmä toteutuu.
Hinta 50€ jäsenille ja 60€ ei jäsenille.  Kurssi sisältää 5 treenikertaa.
 
Ilmoittautuminen ja lisätiedot: marjajarvenpaa@hotmail.com
 
PK-kurssi

 

TUTUSTUMINEN MEJÄÄN!

Yhdistys järjestää Kaisa Putajan vetämän MEJÄ-tutustumispäivän, joka on suunnattu kaikille MEJÄ-harrastuksen aloittamisesta kiinnostuneille. Liity ryhmään, tutustumispäivä sovitaan kaikkien kiinnostuneiden kesken siellä: VPKH:n MEJÄ-päivä

Maalimiesoppilas Mikael Lammi aloittaa yhdistyksen riveissä!

Yhdistys on saanut riveihinsä treenaamaan ryhmänsä kanssa maalimiesoppilas Mikael Lammin. Treeneistä kiinnostuneet voivat olla yhteydessä lajikoordinaattori Heiniin, joka vastailee mielellään kysymyksiin.

NUORISOKURSSI ALKAA JÄLLEEN!

nuoret

TOTTELEVAISUUSKOULUTUSTA!

TOTTELEVAISUUSKOULUTUS

VUOSIKOKOUSPÖYTÄKIRJA 2017

löytyy täältä

TOIMINTAKERTOMUS 2016

löytyy täältä

VUODEN 2016 PALKITUT KOIRAKOT

löytyy täältä

NIINA JA PIRU SLOVENIAAN!

Niina Ojansivun IPO-FH MM-kisamatkablogi

https://pirujaniina.vuodatus.net/

VAMMALAN PALVELUSKOIRAHARRASTAJIEN JÄSENMAKSU VUONNA 2017 

Vammalan Palveluskoiraharrastajat ry:n jäsenmaksu vuodelle 2017 on määrätty yhdistyksen vuosikokouksessa 4.3.2017

 jäsenmaksu 25 € perhejäsenmaksu 10 €, ainaisjäsenmaksu 250 €. 

Jäsenmaksu maksetaan 30.4. mennessä yhdistyksen tilille. FI35 5660 0640 0915 00. Kirjoita viestiksi " jäsenmaksu 2017, oma nimi, asuinpaikkakunta". 

Tänä vuonna jäsenemme saavat jäsenetuja mm:

- Yhdistyksen kurssit, tapahtumat ja koulutukset halvempia tai ennakkoilmoittautumismahdollisuus aina jäsenille

- Tmi Haukkiksesta -15% tarvikkeista, leluista ja nameista (ei ruoista)

- HST-Finlandilta -15% tarvikkeista ja vaatteista, sekä kimppatilauksista -20%

- Koirahoitola Räikkälandiasta hoitolamaksuista -15% (ei ruoat tai namit) 

Tänäkin kautena yhdistys järjestää jäsenilleen paljon erilaisia tapahtumia, koulutuksia,kursseja sekä kokeita. Lisätietoa vuoden 2017 tapahtumista löydät yhdistyksen nettisivuilta www.vpkh.org. 

Uuden puheenjohtajan tervehdys sekä jäsenkirje on tulossa kaikille jäsenille lähiaikoina sähköpostilla. Siinä myös lisää infoa kuluvan vuoden tapahtumista. Muistathan ilmoittaa sähköpostisiosoitteesi tai mahdolliset muutokset Reijalle (reija.puranen@gmail.com), jotta postituslista pysyy ajantasalla. 

Aurinkoisin kevätterveisin, Vammalan Palveluskoiraharrastajat ry

 

VPKH:N SUURLEIRI 2017! ILMOITTAUTUMINEN AVATTU!

 Suurleiri

 

Leirille on jo yhdistyksen ulkopuolelta paljon jonossa väkeä,joten mikäli mukaan haluat,kannattaa ilmoittautua pian! 

Yhdistyksen saunailta leirikeskuksessa lauantaina 22.7.2017. Tästä infoa lähempänä.

HAKUKOULUTUSTA TARJOLLA!

ILMOITTAUTUMINEN AVATTU NYT MYÖS EI-JÄSENILLE! ILMOITTAUDUTHAN 10.4.2017 MENNESSÄ!

ALOITTELIJOIDEN KURSSI TÄYNNÄ!

Hakukurssi

 

Hakukurssi

 

TOKOKOULUTUSTA TARJOLLA!

TOKO

 Keväällä alkamassa myös TOKOn alkeiskurssi kaiken tasoisille ja rotuisille! Lisää infoa myöhemmin.

 

JÄLKIKOULUTUSTA 

Jäljen alkeiskurssi alkaa ke 19.4! (TÄYNNÄ) 

Kouluttajana IPO-FH SM-hopeamitalisti ja parhaillaan Suomen IPO-FH MM-edustusmatkaan valmistautuva Niina Ojansivu. Kurssi on tarkoitettu aloitteleville koirakoille ja sisältää ensimmäisen kerran teoriaopetuksen sekä 7 harjoituskertaa, jotka pidetään joka toinen viikko. Kurssi kestää huhtikuulta syyskuun loppuun. Kurssin hinta on VPKH:n jäsenille 60€ ja yhdistyksen ulkopuolisille 90€, suoritus Vammalan Palveluskoiraharrastajien tilille FI35 5660 0640 0915 00.

Ilmoittautumiset kurssille sannalaine@windowslive.com

Jäljen jatkavien kurssi alkaa huhtikuussa! (TÄYNNÄ)

Edellisvuonna Niina Ojansivun jälkikursseilla olleille suunnattu kurssi, joka kokoontuu kerran kuussa huhtikuusta syyskuulle. Tapaamiset sovitaan kurssin fb-ryhmässä yhteisesti. Kurssin hinta on VPKH:n jäsenille 60€ ja yhdistyksen ulkopuolisille 90€, suoritus Vammalan Palveluskoiraharrastajien tilille FI35 5660 0640 0915 00.

Ilmoittautumiset kurssille sannalaine@windowslive.com 

 

VUOSIKOKOUS 2017 

Vammalan Palveluskoiraharrastajat ry:n vuosikokous lauantaina 4.3.2017 klo 17.30 alkaen.

Kokous järjestetään Vammalan vanhan kaupungintalon 2. kerroksessa,osoitteessa Puistokatu 10 38200 Sastamala.

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat mm. päätetään vuoden 2017 jäsenmaksut. Lisäksi käydään läpi vuoden 2017 tulevat tapahtumat,koulutukset ja suurleiri. Lajikoordinaattorit tiedottavat alkavista kursseista ja koulutuksista.

Tule kuuntelemaan ja keskustelemaan vuoden tapahtumista!

Kahvitarjoilu, lämpimästi tervetuloa! :)

Hallituksen puolesta, Puheenjohtaja Anne Tähtinen Vammalan Palveluskoiraharrastajat ry 

 

KOULUTUSTA TARJOLLA

Koulutusta tarjolla; (kaikentasoisille ja rotuisille koirille)

Arkihallinnan alkeet / TOKO:on tutustuminen

Osallistuja saa valita jommankumman ylläolevista aihealueista. Koulutus alkaa perjantaina 20.1.2017 Minimi 6 koirakkoa. Kurssimaksu jäseniltä 40€. Ei jäseniltä 50€

Kouluttajina Reija Puranen ja Alisa Kranni

Ilmoittautuminen ja lisätiedot: reija.puranen@gmail.com

 

VUODEN 2016 PALKITTAVAT KOIRAKOT

Vammalan Palveluskoiraharrastajat ry palkitsee vuonna 2016 menestyneitä koirakoitaan kevään 2017 vuosikokouksessa 4.2.2017 kiertopalkinnoin ja kunniakirjoin. Ilmoita 2016-kauden tuloksesi 15.1.2017 mennessä. Vuosikokouksessa palkitaan parhaat pk-, toko- ja näyttelykoirakot ja lisäksi BH-kokeen ja ensimmäisen koulutustunnuksen tehneet saavat hienot kunniakirjat.

HUOM! Kiertopalkintosäännöt päivitetty vuodelle 2016: http://www.flexadog.net/kiertopalkinnot.pdf. Ilmoita tuloksesi Sannalle sannalaine@windowslive.com.

Muistathan ilmoittaa myös BH-kokeet ja ensimmäiset koulutustunnukset!

HUOM kiertopalkintojen nykyiset haltijat! Toimittakaa pokaalit Sannalle 15.1.2017 mennessä, jotta ehdimme kaiverruttaa ne vuosikokoukseen.

 

Follow us on

Kuva poistettu.